Bij binnenkomst ben je direct onder de indruk. Niet alleen door het hartelijk welkom heten van de bediening, ook door de prachtige uitstraling van het decor. Er is een mooie bar, intieme zithoeken met banken en de verlichting geeft het interieur een warme uitstraling. De afscheiding gemaakt met wijnflessen verraadt de voorliefde voor goede wijnen bij Binnenhof. Gelukkig hebben ze tevens een voorliefde voor het gebruik van goede producten. Af en toe zouden de gerechten iets spannender mogen, maar wat er uit de keuken komt smaakt vers en goed.
Vanavond hier vooor het eerst gegeten en zker niet voor het laatst. Zeer goed gegeten, zeer klantvriendelijk. Heerrlijk wijntje, raad de pouilly fumé zeker aan. Ontspannen sfeer, mooi interieur.
Nu zo'n keer of 8 gegeten. Vooral: constante kwaliteit! Ik kom er zakelijk en privé en reacties van tafelgenoten zijn altijd positief. Over de ambiance: uiteraard het fraaie interieur met het wijnrek als eyecatcher maar ook de open keuken die je verwelkomt bij binnenkomst. De ontvangst is hartelijk en er is direct contact met de witte brigade. De laatste keer met een Sweetdeal een culinair verrassingsmenu. Een verrassende bisque, prima van smaak en gepresenteerd door de chef zelf. Een overheerlijk ensemble van vis, vers en in fraaie proporties. Begeleid door een heerlijke Grüner Veltliner uit de wijnbar (diverse wijnen per glas!). Eén dissonantje: de bediening vergat het dessert. Het werd tijdig ontdekt en ter plekke ruimschoots goed gemaakt. De -vrije jonge- bediening is vriendelijk en doet het op zich goed maar soms mis ik de souplesse van een iets meer ervaren gastvrouw. Prijs/kwaliteit: in vergelijking met elders overall íets aan de hoge kant voor de kwaliteit die wordt geboden. Per saldo: ik kom er graag!
Leuke locatie en leuke inrichting. Het eten op zich prima, maar de prijs-kwaliteitsverhouding is een klein beetje zoek. Voor dit geld kun je veel en veel beter eten in 's-Hertogenbosch. Helaas weer die eeuwige frites als garnituur!
Bediening laat helaas ook wat steekjes vallen. Er wordt te weinig opgelet en het is lastig om aandacht te krijgen, vooral nadat het eten is opgediend.
Beschamend voorval aan het einde van de maaltijd: twee bestelde likeurtjes bij de koffie werden geserveerd met ijs, ondanks dat expliciet was besproken bij de bestelling dat dit natuurlijk niet moest (het werd gevraagd). Dat werd gelukkig met een glimlach toegegeven, maar uiteindelijk werden dezelfde drankjes teruggebracht, in een ander glas, waarbij de ijsklontjes er gewoon uit waren gehaald. Ze waren ijskoud en verwaterd. Gelukkig niet teruggevonden op de rekening, maar toch..
Al met al: leuke tent, maar de prijzen liggen te hoog - of de kwaliteit en service moet omhoog.
Zaterdag 28 april hebben we hier met 4 man gegeten. Lokatie is idd een binnenhof. De sfeer en ambiance zijn strak en modern, en toch ook wel warm. Bediening is charmant en adequaat. Wel op de website maar niet op de kaart: het 3-gangen menu voor een combiprijs. De behulpzame bediening ging het vragen. En kwam even later terug met de mededeling dat het kon. Dat werd voor mij carpaccio rund, een sate varkenshaas en een ijsje van witte chocola. Het was allemaal goed, maar geen omweg waard. De carpaccio was gemakzuchtig in elkaar geflanst en zelfs wat klein van formaat, de sate was daarentegen fors, maar ook weer zonder bezieling gegarneerd met wat Euroshopper kroepoek en een klein bakje poging tot atjar tjampoer. Het was meer dan genoeg, dat wel. Het toetje maakte veel goed. Dat was de beloofde witte chocola, lekker gemaakt en oh zo machtig.
Al met al best aardig, maar meer ook niet.
Een aantal weken geleden met een paar vriendinnen gegeten bij Binnenhof. Locatie is een beetje achteraf, maar wel in de stad.
Eenmaal binnen een lekkere, relaxte sfeer. Inderdaad een mooie wijnmuur. En lekker ook.
Als voorgerecht had ik de bisque (buiten het menu om) met daar bij 4 gegrilde langoustines. Was heerlijk.
Als hoofdgerecht had ik de tournedos met daarbij een stamppotje van ruclola. Er kwam ook nog een royaal schaaltje salade op tafel en een bakje verse, dikke friet. Smaakte allemaal prima.
Het nagerecht vond ik echt heel erg lekker. In een glaseen laagje sorbetijs en granite. Even op de website gekeken... Granité van veverne, met coulis van framboos, frambozen sorbet en chocoladeschuim met een vleugje lavendel. Was bijzonder, maar wel bijzonder lekker.
De bediening was vriendelijk en attent. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.
Geef zelf je mening over Binnenhof Eten en Drinken