Proever46597 10 mei 2012 | |
Met vier hebben we hier gegeten.
Hansbreij 1 april 2012 | |
Redelijk restaurant wat eten betreft maar erg duur en de sommelier annex maitre d' heeft niet echt veel verstand van wijn. Voor twee personen rekenden wij hier 65 euro af, en hadden daarna nog trek. |
pkbinda 27 maart 2012 | |
Prijs/kwaliteits-verhouding ver te zoeken. Als je zo duur durft te zijn (ik ken in Nederland geen duurder Indiaas restaurant), dan vind ik dat je écht iets in huis moet hebben. Het tegendeel is het geval.
remco2 15 februari 2012 | |
Gisteren, op valentijnsdag, met min vriendin gegeten bij 'Indiaas Restaurant Maharani'. Bij binnenkomst bleek de zaak vol te zijn ondanks dat we gereserveerd hadden. We waren 10 minuten te vroeg en hebben even moeten wachten tot de vorige gasten vertrokken waren. Wat meteen opviel is dat hier veel indiers zaten te eten, wat op zich een goed teken is.
middledunc 6 februari 2012 | |
Onlangs bij Maharani wezen eten en ontzettend genoten! Ik ga regelmatig Indiaas eten, ben ook in India zelf geweest. Dit restaurant heeft mij verrast door werkelijk Indiaas goed te zijn! Veruit de beste die ik in Nederland ooit heb bezocht. Herken mij niet in eerdere recensie dat dat de sausjes bij de pappadums on the house flauw zouden zijn. De muntsaus was goed, de andere twee beter. Ik heb een heerlijke lamsschotel gehad, de kip was werkelijk godddelijk (zowel mijn voorgerecht als het hoofdgerecht uit de 'wandeling door India' van mijn tafelgenoot) en met name de Pashwari Naan combineerde lekker met de verschillende gerechtjes. De mango lassie was goed, niet uitstekend en de mango-kulfi was een heerlijke combinatie van romig en fruitig. Zelfs de koffie was lekker sterk... Wij hebben genoten! Het enige, kleine, minpuntje is dat de gerechten een tikje aan de dure kant zijn, met name los besteld. De wandeling is dan wel een mooi alternatief, €25,- voor drie gangen waarbij je per gang iig 2 gerechtjes proeft...
Nachtvorst 2 februari 2012 | |
Afgelopen dinsdag heb ik bij restaurant Maharani een dagje Den Haag met mijn broer en vader afgerond en wat is dit restaurant een klein paradijsje. Mooie warme inrichting met leuke boogjes en fijne stoelen om een uitgebreide maaltijd tot je te nemen. Prettige en deskundige bediening die bij de veelheid aan gerechten kan vertellen wat je te wachten staat. Ik heb me laten verrassen met het 3 gangen menu "wandeling door de Indiase keuken" Absolute aanrader! |
Michelle_Inster 31 januari 2012 | |
Een bijzonder sfeervol restaurant, met warme kleuren en mooi gestoffeerd. De bediening is uitermate vriendelijk en attent. Maar wat jammer van het eten! Nog nooit hebben wij zo'n vlakke variant van de Indiase keuken geproefd. Heeft de chef zijn kruiderijen teveel aangepast aan de vermeende Nederlandse smaak?
Liesbeth72 21 december 2011 | |
Wat een geweldig Indiaas restaurant! Gelijk bij binnenkomst voelden we ons in Oosterse duizend-en-een-nacht sferen, door de smaakvolle Indiase inrichting, de heerlijke geuren van Indiase gerechten en kruiden, en het warme welkom van gastheer Rob. Van begin (knapperige indiase soort kroepoek met 3 heerlijke sausjes) tot einde één groot feest van smaken die we nog niet eerder zo lekker en puur geproefd hadden. Zeer veel keuze op het menu, we hebben meerdere gerechten uitgeprobeerd, en alles was even lekker! Zoveel verschillende smaken, zo anders dan andere Oosterse keukens, zo mooi verzorgd ook, we hebben genoten!
E_Bakker 18 december 2011 | |
Been a customer for several years now, food has always been excellent. Great ambience, and great service in terms of friendliness, but lately have encountered less satisfactory experiences relating to the restaurant not being able to handle busy evenings. Disappointing. |
kriti 25 oktober 2011 | |
Great food, always. Butter chicken is the best. dal is great too. I love the service altough it depends on who serves you. overall very good restaurant. |
Geef zelf je mening over Indiaas Restaurant Maharani