17 recensies

20 april 2013

Leuke frisse vrolijke ambiance, lekker wat ruimte rond de tafels (fijn voor de hond die bij de tafel lag), het liep ook gezellig vol.
Hoofgerecht hadden we de gestoofde kabeljauw met meegestoofde groentes als radijs en asperges en de gamba's als hoofdgerecht. Super en subtiel van smaak. Staat op IENS veel te laag om op te vallen en dat is niet terecht. Kom er graag voor terug. Bediening ook erg prettig.

Gegeten op: 18 april 2013.
hbmutrecht
hbmutrecht
Proever in spe

3 april 2013

Wat een warm welkom. Bij het plaatsnemen werd direct gevraagd wat we wilden drinken, wat wij erg fijn vinden. De kaart werd gebracht en we werden direct geattendeerd op het vangst-van-de-dag-menu en nog een andere specialiteit.
We namen een Boerenburger van Amelander Hereford (lekker grof zonder al te veel bindmiddel; moet je van houden maar past perfect bij mijn smaakbeleving) en een botermalse sucade van een Black Angus met mooi paddestoelene... wauw wat een verwennerij.
Goede kennis van de wijnkaart en service was goed. Niet te veel "in your face" maar wel zorgen dat we niets te kort kwamen.
Het interieur is helemaal passend bij de naam. Mooie kleurstelling met grijs-blauwe tinten en accenten van turquoise en aankleding met heel subtiele strand accenten.

Gegeten op: 31 maart 2013.

4 maart 2013

Ik, met mijn glutenallergie had gereserveerd bij StrAnders en gezegd dat ik geen gluten mag.
Werkelijk, apart brood met dips kreeg ik van het huis vooraf. Alle voor en hoofdgerechten konden glutenvrij na, in overleg, een kleine aanpassing. Niks was onmogelijk volgens deze gastvrije dames.
Friet frituren ze altijd apart met glutenvrije mayonaise was het smullen, gerechten zijn heerlijk en voldoende voor een vriendelijke prijs.
Nagerechten had ik minder keus, vers fruit met vanille ijs uiteindelijk gekozen, en een muntthee met glutenvrije honing en chocolade!
Ik kan het aan alle glutenvrije eters aanrader. Dames, ga zo door!

Gegeten op: 22 februari 2013.
Dehna
Dehna
Proever in spe

26 november 2012

Een strandachtig geheel, nep waxine lampjes.
Bediening zeer gastvrij, Geen culinaire hoogstandjes.
Aardappelpuree was volgens mij zelf gemaakt (melig en grof) niet zoveel smaak.
Mij vrouw had friet, dit kwam in een puntfrietzak in een staander.
Garnalenkroket was helaas geen verrassing, smaakte wel naar vis maar was zeer papperig.
Op zich niet duur en was ook niet slecht. Maar om een indruk achter te laten om aan te bevelen, helaas niet

Gegeten op: 24 november 2012.
Janvissen
Janvissen
Fijnproever

22 november 2012

Tijdens een weekje Ameland hier 2x gegeten. Mooie lichte en gezellige zaak. Heerlijk verse vis gegeten en zelf garnaaltjes pellen bij de broodjes. Helemaal Top!

Vriendelijke en attente bediening en met je wensen wordt rekening gehouden.

Echt een aanrader voor visliefhebbers!

Gegeten op: 11 november 2012.

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

11 april 2012

Ik heb hier twee keer lekker gegeten (tong, mosselen). Leuk interieur, vriendelijke (soms wat onervaren) bediening, goede prijs/kwaliteit.

7 januari 2012

Restaurant StrAnders voor het eerst met een bezoek vereerd. Waar we allerhartelijkst werden ontvangen. Er kwam gelijk een meisje aanlopen die ons naar een tafeltje begeleide en drankjes opnam. Kaarsjes werden aangestoken, gevoel van huiselijke gezelligheid!!
Op de kaart stonden lekkere gerechten, vis gewoon puur gebakken (in roomboter!!!)
Daarnaast liet ze de visvangst van de dag zien, grappig dat je de vis ziet die ik later zelf gegeten heb. Was voor mij erg fijn, weet graag precies wat ik eet!

De vis was dan ook heerlijk van smaak, lekker wijntje erbij. Toen ik tafelwater bestelde vroeg ze of ik liever gekoeld had, of op kamertemperatuur. Wat attent!
Komen hier van het zomer zeker terug!

6 januari 2012

Onderstaande reactie is gedaan door ons met een 35 jarige ervaring in de Horeca.

Wij waren in het bezit van 2 waardebonnen gewonnen bij actieveilingen en hadden gereserveerd voor 30 december 2011 bij Stranders, voordat ik mijn mening geef deel ik mede dat de service voorafgaande aan het diner zeer goed waren. Maar dan het diner: Wij hadden recht op een 3 gangendiner met als afsluiting koffie met een bonbon.

Bij het hartelijke ontvangst werd ons het keuzemenu overhandigt, wat er goed uit zag Mosterdsoepje/Varkenshaas van de Gril met champignonsaus of Schelvisfilet en na een Dame Blanche 1 koos de Schelvisfilet en de drie anderen gingen voor de Gegrilde Varkenshaas.

Als eerste werd er een plankje met een broodje een mes, een klein beetje kruidenboter en wat ongepelde garnalen op tafel gezet, veel te weinig kruidenboter voor ons vieren, de garanalen heeft mijn vrouw voor ons gepeld en naar het toilet om de handen te wassen!!!!

De Mosterdsoep was een waterig en zurig mengsel in ons bord, wat voorgezet werd door een beginnend serveerster, die de borden voor ons langs zette, terwijl er genoeg ruimte was om een ieder het bord op de juiste manier voor te zetten, hetzelfde gebeurde met de drankjes en de soep over de randen van het bord. Toen de Gegrilde Varkenshaas (ja uit de steamer zul je bedoelen) en even onder de Gril voor de drie donkere streepjes op het vlees(wel lekker mals) erbij werd er geserveerd een bakje TE gebakken aardappelen en een bakje Rucola, grote bladeren niet even fijn gesneden. De Champignonsaus was een cirkeltje van 5 cm en 2 mm dik en was niet te proeven. De Schelvisfilet was zeer goed. Daarna de Dame Blanche wat een afgang, 1 bolletje ijs met een KOUD glaasje chocolade en slagroom uit een spuitbus!!!!! en om de avond helemaal te verpesten kwam er een serveerster langs om te vragen of we nog koffie wilden of dat we al helemaal vol zaten. Toen knapte het bij ons en heb ik de drankjes betaald en zijn vertrokken, zonder de koffie te nuttigen waar wij wel recht op hadden.

Ons zien ze niet weer terug.

aanvulling:
StrAnders heeft contact met mij gezocht, over en weer hebben wij onze standpunten besproken en nader hebben uitgelegd. Na deze gesrekken hebben wij gezegd dat wij komend jaar toch weer graag StrAnders willen bezoeken, waarop StrAnders ons heeft uitgenodigd om onder het genot van een hapje en een drankje alles goed te maken.

Daar hebben wij zeer positief op gereageerd.

0 van de 1 proevers vinden dit nuttig.

17 november 2011

Goed eten, leuke ambiance, fijne bediening.

koetjeboe
koetjeboe
Fijnproever

13 september 2011

Hier onlangs erg lekker en gezellig gegeten. Restaurant ziet er gezellig uit, goed eten en leuke bediening, het plezier straalt eraf.

Kist
Kist
Proever

Schrijf zelf een recensie over Restaurant StrAnders, vis & meer...