The Harbour Club over zichzelf

Een bijna honderd jaar oude villa in een Rotterdams stadspark bij de Euromast. Na Scheveningen, heeft The Harbour Club zich in het voormalig " Parkzicht" gevestigd. Het restaurant is chique, maar heeft een lage drempel. Aan de buitenkant lijkt het op ‘The Boathouse Café’ in het New Yorkse Central Park. Aan de binnenkant is het geheel gestyled tot een stoer, eigentijds restaurant.

1 2 3 4 ... 9 ouder »

mmstorm mmstorm 7 april 2012

Fruites de mére waarvan venusschelpen gekookt zijn met kerrie op groentebedje,, geserveerd met coctailsaus?? Een echt liefhebber wil juist de pure smaak met verse mayonaise met vleugje moster en citroen.
Steak Tatrare overgoten met diezelfde coctailsaus??? Deze klasiekers moet je in ere houden of een andere naam geven. Kwaliteit Kingcrab prima, jammer dat je de crab niet proefde door de verziekte veel te hete pepersaus.
Tarbot, gebakken oesters en coquilles waren fantastisch, bediening top.

simonveenstra simonveenstra 8 maart 2012

Altijd heerlijk eten, vriendelijke bediening, lekkere wijnen en een fantastische inrichting met een goede sfeer. Koffie na afloop aan de bar is ook zeker aan te raden. Gewoon een heerlijk restaurant waar de avond zeker geslaagd zal zijn.

marina14 marina14 17 februari 2012

Mooi restaurant. Eten redelijk. Maar weer zo'n restaurant waar je, ondanks een fles wijn, toch weer moet betalen voor een fles plat (kraanwater) water, 5,50 euro. Gewoon een karafje heerlijk kraanwater wordt niet geboden.
Bij zo'n restaurant kom ik dus niet meer en met mij meer mensen die er zo over denken.

May619 May619 15 februari 2012

Very cozy atmosphere, fresh fish and interesting way of cooking.
The service is good. In summer it's really nice to sit outside.

deessch deessch 10 februari 2012

Mooi restaurant op een prachtige locatie.
We hebben er heerlijk gegeten.
Bediening was ronduit slecht; we kregen extra Kings Crab (waar we niet om hadden gevraagd!!) en moesten hiervoor betalen.
Toen we hier een opmerking over maakten, kregen we bijna ruzie met 'onze' ober, terwijl wij (met 4 personen) geen van allen ruziezoekende types zijn.
Op een gegeven moment hebben we het maar zo gelaten. Met een rekening van € 400, mogen ze wél meer gastvrijheid en respect voor de klanten tonen.
Het is mijn laatste keer geweest!

5101982 5101982 9 februari 2012

Zin in een visje dan kun je prima terecht bij dit restaurant. Opmerkelijk is wel dat de prijzen van alle gerechten behoorlijk hoog liggen terwijl twee andere visrestaurants in R'dam niet onder doen en toch voordeliger zijn..
Complimenten voor het interieur, want het is meer dan uitnodigend om hier iets te vieren!

Groeten,
Amtasha Lalay

JMCvdHeiden JMCvdHeiden 31 januari 2012

Op donderdagavond zonder te reserveren met 4 man binnen gevallen en na een heerlijk wijntje aan de ( gezellige ) bar heerlijk gegeten in een perfecte ambiance.
De bediening heerlijk ongedwongen , en perfect onder controle.
Uitstekend restaurant / club, om een gezellige ongedwongen avond te hebben met lekkere wijntjes en heerlijk eten.
Vallet parking is overigens ook een heerlijkheid in een stad als Rotterdam !

inger2 inger2 30 januari 2012

Met een grote groep gereserveerd (15 man). We konden niet a la carte eten en moesten op voorhand onze keuzes kenbaar maken. Op zich geen probleem, alleen jammer dat een tafel naast ons, met een vergelijkbare groep, heerlijk a la carte zat te eten. Karaffen water op tafel was niet mogelijk, alleen flessen. Toch altijd jammer dat een dergelijke service niet geboden wordt. Bediening was alleraardigst, maar kan wel wat aanwijzingen en sturing van de manager gebruiken. De wijn hadden we op voorhand geselecteerd. Helaas was de witte wijn niet gekoeld en dus terug gestuurd. Rode wijn werd in het geheel niet uitgeschonken. Bij navraag werd gezegd dat niemand daar behoefte aan had. Is echter niet aangeboden. Menukeuze was ook niet goed opgenomen. En naar mijn gevoel waren de borden erg magertjes opgemaakt. Tja, dat zal dan wel aan de grootte van de groep gelegen hebben. Jammer, want de locatie is en blijft geweldig. Neemt niet weg dat wij met elkaar een hele gezellige avond hebben gehad, maar dat lag meer aan het gezelschap dan aan de Harbour Club.

rfaulstich rfaulstich 8 januari 2012

De harbour club in Rotterdam is altijd een fantastische manier om je avond te besteden. Wat een heerlijk restaurant. Alles klopt hier. Goed eten, Lekkere wijn, vriendelijke bediening en tot slot nog een lekker kopje koffie aan de bar. Harbour club blijft mijn grote favoriet!

maanlichtje maanlichtje 3 januari 2012

Kwaliteit is goed, simpele presentatie en de neiging om conservatief te zijn.
Vriendelijke bediening, denkt mee en hersteld zonder gedoe misverstanden. Mooie locatie in het midden van het Euromast park in het voormalige Parkzicht. Als je buiten het menu kiest, kun je voor hetzelfde geld bij een sterrenrestaurant ook een geweldige maaltijd hebben.

1 2 3 4 ... 9 ouder »

Geef zelf je mening over The Harbour Club