7.9

Restaurant Habibi doet mee aan de IENS DinerDagen

3 gangen voor €20
van 28 mei t/m 3 juni

Reserveer deze aanbieding!

Meer restaurants? Ga naar dinerdagen.nl!

Reserveer nu

1 2 3 4 ... 10 ouder »

Lianneke Lianneke 17 mei 2012

Woensdagavond 16 mei hier gereserveerd. Voor de eerste maar zeker niet voor de laatste keer!
We hebben hier met z'n zessen ontzettend lekker gegeten. Bediening was goed en vriendelijk. De serveerster stond alleen omdat ze een rustige avond hadden verwacht.. Maar op een gegeven moment zat het beneden helemaal vol.. Toch kon ze alles heel goed bijbenen en kon ze iedereen voorzien van genoeg eten drinken en de juiste sfeer. Het eten was echt ontzettend lekker, iedereen had er van genoten. Ook ik als vegetariƫr heb uistekend gegeten! Bedankt voor deze leuke ervaring ! En tot de volgende keer!

andre5 andre5 16 mei 2012

Heerlijk gegeten in een ongedwongen sfeer. We komen zeker terug!
We hadden gekozen voor de proeverij voor twee personen. Dit is een driegangen menu. Schaal met kleine koude gerechtjes, Schaal met warme gerechtje en als desert schaal met verschillende kleine voornamelijk zoete hapjes.

khaleghi khaleghi 15 april 2012

Lekker eten, goede prijs-kwaliteit verhouding. De gastvrouw vervult haar rol met verve, maar verder is de bediening niet professioneel en niet vriendelijk. Eerst komt het eten op tafel, daarna pas borden en nog later pas bestek. Borden worden slordig op tafel gezet, er wordt nauwelijks een woord gewisseld met de gasten.

pvdv pvdv 12 april 2012

Mede door de gastvrijheid en de heerlijke Arabische hapjes/tapas, en het gevoel bij de gastvrouw in de huiskamer te zijn. Hebben wij een zeer geslaagde en gezellige avond gehad.

raymonde raymonde 23 maart 2012

We hebben er heerlijk gegeten. Lekkere kleine hapjes. Dingen die je zelf niet zo snel maakt of kent. Genoeg keuze. Echt smullen! De eigenaresse maakt er echt werk van om haar gasten goed te verzorgen. Een aanrader!

situzza situzza 28 februari 2012

Geweldig restaurant! Het eten is authentiek en voortreffelijk van smaak. De bediening is jong en vlot. Echt een aanrader, wij gaan snel weer terug want er is nog genoeg om te proberen!

Proever64616 Proever64616 19 februari 2012

We hebben er een heerlijk avondje gehad. Omdat het onze eerste keer bij Habibi was, kozen we voor de proeverij - van alle mezzes (koud, warm en zoet) meer dan genoeg voor twee. We hebben genoten, niet alleen van het voortreffelijke eten, maar ook van de sfeer en de uitstekende bediening. Tip: als je niet van drukte houdt, ga dan boven zitten.

miranda_verheij miranda_verheij 17 februari 2012

Prima arabisch restaurant; heerlijke combinatie van smaken.
Hier heel regelmatig te gast, en altijd heel tevreden.
Authentiek, lekkere wijntjes, lekker zoete nagerechtjes; echt een aanrader !

jvanhoogdalem jvanhoogdalem 6 februari 2012

heerlijk eten, met veel verschillende smaken waar het water van in je mond loopt. vriendelijk en goed personeel. zeker een aanrader.

lennabe lennabe 2 februari 2012

Afgelopen zaterdag hier gegeten we hadden niet gereserveerd maar ze hadden gelukkig nog wel plaats,het was aardig druk en gezellig.We werden hartelijk ontvangen en gelijk geholpen we namen de proeverij en een flesje rodewijn uit libanon.Het eten was heerlijk ook al moesten we iets langer wachten voor het hoofdgerecht het was de moeite waard en de kopkoffie van het huis was eigenlijk niet nodig geweest.Ons gaan ze hier vaker terug zien eindelijk een arabische restaurant in Amersfoort!

1 2 3 4 ... 10 ouder »

Geef zelf je mening over Restaurant Habibi