| Activiteiten | Catering, High tea | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
We (4 personen) konden geen keuze maken uit het menu, waardoor we met z'n allen een proeverij van voor- hoofd- en nagerechten hebben genomen. Na een goede start met overheerlijke portie brood + humus, werden onze hoge verwachtingen helaas niet bevestigd. Het was prima te eten, maar niks bijzonders. Helaas is er ook een gebrek aan ventilatie waardoor onze kleding erg naar knoflook/ui/voedsel stonken. Leuk om een keer te hebben gegeten.
Gegeten op: 21 maart 2013.Wat een groot genoegen om hier te eten. Niet alleen het eten is excellent (libanees, marokkaans vooral) maar de bediening is een groot genoegen. Een warme, hartelijke, zeer onnederlandse gastvrijheid. Hier kunnen wij heel wat van leren. Klasse. Wij kozen voor een verzameling van zowel koude als warme voorgerechten, waaronder gehaktballetjes, pijlinktvis, zeevruchten en lam, een prima diner vormend. De witte wijn uit Lybanon was lekker, eigenzinnig (niet echt goedkoop).
Gegeten op: 16 maart 2013.Het was mijn eerste kennismaking met de Arabische keuken en daarom de 3 gangen proeverij gekozen. De eerste gang bestond uit koude hapjes, de tweede gang uit warme hapjes en de derde gang uit zoetigheden. Het eten was met liefde klaargemaakt en smaakte voortreffelijk. De porties waren voldoende en de Marokkaanse Merlot sloot uitstekend aan op de smaken van de hapjes. Het personeel was heel vriendelijk en zorgden voor genoeg tijd tussen de verschillende gangen. Verder sluit ik mij aan bij de recensie van Patricia van Noort! Wij komen zeker terug.
Gegeten op: 16 maart 2013.Voor de tweede keer hier geweest. Eten was erg goed, sfeer prima, bediening uiterst vriendelijk. Was met een vriendin, gezellige entourage, sfeervol. We hadden het menu van 25 euro pp, diverse voor- en hoofdgerechtjes, heerlijk. Ook het dessert heerlijk... Marokkaanse Merlot ook heerlijk! Prijs- en kwaliteitverhouding goed. Porties ook fijn, je hebt genoeg maar zit niet te vol. Wij komen zeker nog eens terug. Eigenlijk is het enige kleine nadeel de binnenkomende kou als er iemand de zaak inkomt, maar de sfeer binnen is warm!
Gegeten op: 16 maart 2013.We hebben bij Habibi gebruik gemaakt van de 3-gangen proeverij en daar witte wijn bij gedronken. Vooraf werd brood met Hummus geserveerd. Brood was prima, Hummus was een beetje vlak van smaak en eigenlijk te weinig voor 2 personen. Als voorgerecht werd een salade met verschillende koude Arabische gerechten geserveerd. Als hoofdgerecht hadden we een proeverij met o.a. fallafel, lamskotelet, kofta en nog wat hapjes. Jammer dat alles lauw was. De smaak van alles was eigenlijk heel matig. Misschien ook wel veroorzaakt door de presentatie (alles bijna op elkaar op 1 bord). Al met al voor ons geen reden om naar Habibi terug te gaan.
Gegeten op: 10 februari 2013.Alle 136 recensies weergeven »
Schrijf zelf een recensie over Restaurant Habibi
Schrijf hieronder je recensie over Restaurant Habibi. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag | Gesloten |
| Dinsdag t/m Donderdag | 17:00 - 22:00 |