| Activiteiten | Afhalen, Catering, High tea | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Het eten is erg lekker en inspireert ook om zelf eens wat te gaan stoven met de tajine. Erg smakelijk was het eten, daar kunnen veel koks wat van leren. Gewoon echt goede smaken!
De bediening; marokkanen met een zachte g, wat leuk - bijzonder professioneel en vriendelijk ook al een voorbeeld. De inrichting was mooi verzorgd, knus, gemoedelijk. Ik woon niet in Eindhoven, maar dit was het omrijden waard.
We hebben hier heerlijk gegeten! De mezze smaakte geweldig en inclusief soep vooraf was de hoeveelheid precies genoeg voor ons. De soep met linzen en kikkererwtenw as ook heerlijk. Goede ambiance en bediening.
Gegeten op: 24 februari 2013.
Op 11-12-12 hebben mijn man en ik ons trouwfeest gegeven bij Restaurant Chomicha. Dit is dan ook de beste keuze aller tijden geweest om het feest bij Mohamed en Nina te organiseren. In september zijn we begonnen met de voorbereidingen en wij hebben alle wensen voor het feest kunnen aangeven, welke ook zijn verzorgd door Mohamed en Nina (5 gangen diner, decoratie, indeling tafels, muziek (band), Dakka Marakchia, buikdanseres). Wij hebben verder niets moeten doen aangaande het feest en de dag zelf was Schitterend met een ultieme 1001 nacht sfeer !
We hebben heerlijk genoten van deze mooie dag en we willen dan ook het hele Chomicha Team bedanken. Zeker een aanrader om zorgeloos een feest te organiseren want alles wordt tot in de puntjes verzorgd.
Dus bij deze een dikke 10 van ons.
Erg lekker eten! Ik ben meerdere malen geweest en verschillende dingen uitgeprobeerd. Tot nu toe vond ik alles erg lekker.
Gastvrij ontvangen in dit leuke Marokkaanse restaurant. Veel keuze op de menukaart, van traditioneel Marokkaans tot eten met een vleugje Marokko. Netjes aangekondigd dat het voorgerecht qua bereiding langer duurt. En vervolgens heerlijk gegeten! We komen zeker terug om meer gerechten te proeven.
Gegeten op: 10 november 2012.Schrijf zelf een recensie over Chomicha
Schrijf hieronder je recensie over Chomicha. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag | Gesloten |
| Dinsdag t/m Zondag | 17:00 - 00:00 |