DGRN 19 mei 2012 | |
Met twee personen op woensdagavond gegeten. Tweede ervaring in 3 jaar. Een Michelinster.
floor12 29 maart 2012 | |
Onberispelijke bediening, fantastisch uitzicht op zee, prachtige creaties met verfijnde smaken en mooie wijnen. Aanrader! |
fred3543 14 november 2011 | |
Van champagne tot de koffie - het was AF !!!
ellenhop68 18 augustus 2011 | |
echt goed gegeten en hele fijne bediening, perfecte gerechten gekregen goede portionering, Bediening speelde heel leuk in op een grap aan tafel |
smaak en sfeer 13 augustus 2011 | |
Hier met vier personen gegeten, de entourage is prachtig, dat spreekt voor zich maar ik had hogere verwachtingen van dit type restaurant. Zo was het garnituur hetzelfde bij hoofd en voorgerechten en waren de combinaties niet verassend. Dit gecombineerd met opdringerige bediening die ons koste wat het kost champagne wilde verkopen maakte het geen succes. |
michiel123456 11 juni 2011 | |
Deze week bij Latour gegeten via Dining with the stars. Leuk om op deze manier kennis te maken met een restaurant waar je anders misschien niet zo snel komt. We hebben hier fantastisch gegeten, ik heb weer veel inspiratie voor nieuwe gerechten opgedaan. Alle gangen waren plaatjes om te zien, verrassend en lekker. Jammer dat het weer niet meezat maar uitzicht op zee was super. |
robtuinstra 18 maart 2011 | |
gisteravond hier met zijn vieren in het kader van de restaurantweek gegeten.het was uitstekend..fraaie ambiance gezellige en attente bediening. voortreffelijk wijn arrangement almede een 4e gang erbij genomen.
Georgie55 7 maart 2011 | |
Voortreffelijke gerechten met een zeer volle, verfijnde smaak,echt een feest.
Bokmas 5 november 2010 | |
Afgelopen woensdag gegeten in Latour. Sommige gerechtjes erg lekker en verrassend. Maar ook een gang met een te gare, taaie vis op het ene bord en een te rauwe op het andere. Het hoofdgerecht kreeg een van ons met een extra ingredient opgediend, een haar. We kregen via de bediening excuses van de chef voor de haar in het eten. Gerecht stond wel gewoon op de bon. We hadden beter verwacht van een michelin ster restaurant en hebben er een beetje een kater aan overgehouden. Jammer. |
Ingeborg 5 april 2010 | |
Echt een klassiek restaurant, keurige bediening, gelukkig niet al te stijf. Prachtig opgemaakte borden met prima eten, alleen was een en ander net iets anders dan op de kaart stond. Kleine verschillen (hazelnoten ipv pistachenoten) maar wel raar. Lekkere wijnen die goed bij de gangen pasten. |
Geef zelf je mening over Latour