1 2 3 ouder »

DGRN DGRN 19 mei 2012

Met twee personen op woensdagavond gegeten. Tweede ervaring in 3 jaar. Een Michelinster.
Heerlijke amuses bouche, vijf stuks. Vervolgens warm buikspek, gelakt met Hoisin, overheerlijk. 3-gangen menu; kreeft, rode biet, rabarber en vanille als voor. Kraakverse griet met asperge panna cotta en zeer malse runderentrecote met Thaise basilicum, met name de laatste was een zeer verrassende combinatie. De bediening en entourage zijn van een zeer hoog niveau. De maitre-sommelier is correct en zeer vakbekwaam. Latour is een absolute aanrader.

floor12 floor12 29 maart 2012

Onberispelijke bediening, fantastisch uitzicht op zee, prachtige creaties met verfijnde smaken en mooie wijnen. Aanrader!

fred3543 fred3543 14 november 2011

Van champagne tot de koffie - het was AF !!!
zeer verrassende smaken - heerlijke wijn.

ellenhop68 ellenhop68 18 augustus 2011

echt goed gegeten en hele fijne bediening, perfecte gerechten gekregen goede portionering, Bediening speelde heel leuk in op een grap aan tafel

smaak en sfeer smaak en sfeer 13 augustus 2011

Hier met vier personen gegeten, de entourage is prachtig, dat spreekt voor zich maar ik had hogere verwachtingen van dit type restaurant. Zo was het garnituur hetzelfde bij hoofd en voorgerechten en waren de combinaties niet verassend. Dit gecombineerd met opdringerige bediening die ons koste wat het kost champagne wilde verkopen maakte het geen succes.

michiel123456 michiel123456 11 juni 2011

Deze week bij Latour gegeten via Dining with the stars. Leuk om op deze manier kennis te maken met een restaurant waar je anders misschien niet zo snel komt. We hebben hier fantastisch gegeten, ik heb weer veel inspiratie voor nieuwe gerechten opgedaan. Alle gangen waren plaatjes om te zien, verrassend en lekker. Jammer dat het weer niet meezat maar uitzicht op zee was super.

robtuinstra robtuinstra 18 maart 2011

gisteravond hier met zijn vieren in het kader van de restaurantweek gegeten.het was uitstekend..fraaie ambiance gezellige en attente bediening. voortreffelijk wijn arrangement almede een 4e gang erbij genomen.
het was echt met alles erop en eraan: amuse's, pre dessert etc..
een echte aanrader!!!!

Georgie55 Georgie55 7 maart 2011

Voortreffelijke gerechten met een zeer volle, verfijnde smaak,echt een feest.
De bediening is uitstekend niet te formeel.
Pas wel op, het is een restaurant met michelin ster dus de prijzen van de bijkomende zaken, brood, water etc zijn ook op michelin ster niveau

Bokmas Bokmas 5 november 2010

Afgelopen woensdag gegeten in Latour. Sommige gerechtjes erg lekker en verrassend. Maar ook een gang met een te gare, taaie vis op het ene bord en een te rauwe op het andere. Het hoofdgerecht kreeg een van ons met een extra ingredient opgediend, een haar. We kregen via de bediening excuses van de chef voor de haar in het eten. Gerecht stond wel gewoon op de bon. We hadden beter verwacht van een michelin ster restaurant en hebben er een beetje een kater aan overgehouden. Jammer.

Ingeborg Ingeborg 5 april 2010

Echt een klassiek restaurant, keurige bediening, gelukkig niet al te stijf. Prachtig opgemaakte borden met prima eten, alleen was een en ander net iets anders dan op de kaart stond. Kleine verschillen (hazelnoten ipv pistachenoten) maar wel raar. Lekkere wijnen die goed bij de gangen pasten.

1 2 3 ouder »

Geef zelf je mening over Latour