Vanavond met 3 man gegeten bij Little Buddha. Even wennen aan de donkere sfeer met veel kaarslicht maar al snel waan je je in het buitenland. Een feestje van verrassende Aziatische combinaties volgde elkaar op,dit hadden we niet verwacht. De lekkerste verste sushi's die ik in jaren heb gegeten! De kleine inktvisjes bij een schotel van verse sashimi?? vinden wij een aanrader. We werden snel en plezierig bediend en konden ondanks de loungemuziek bijpraten.De naam vergeten van een heerlijk dessert van zelfgemaakte chocola, een spoom met passievrucht en mango en iets overheerlijks met cocosschuim in een glas,gewoon bestellen! We misten een zeepje op de WC maar dat was ook het enige, 4 uur lang genoten! Om 22 uur was het bomvol en stond er een lange rij bij de entree dus misschien moet je tegen die tijd reserveren? We komen gauw terug maar dan met een groter gezelschap!
Ontzettend heerlijk gegeten! Vooral de Orange Chicken is echt een enorme aanrader. 1 Van de voorgerechten van Family Style Dinner was te 'hot' voor onze persoonlijke smaak en hier werd direct keurig op ingesprongen door de pittige hoofdgerechten passend te vervangen. Top! Voor het eerst dat ik het heb meegemaakt dat mijn kritische gasten geen op- en/of aanmerkingen hadden :-)
We waren wat huiverig door de slechte recensies op deze site, voornamelijk wat de service betreft. Maar we hebben ons de hele avond verbaasd over het verschil tussen hoe wij nu behandeld werden en de ervaringen van andere iens-gebruikers. Bij de deur werden we keurig ontvangen, begeleid naar tafel, daar van een ander meisje weer alle aandacht, opnieuw begeleid naar onze tafel boven om te eten, en weer geweldige bediening aldaar. Echt niet te klagen, ik vond het juist on-Amsterdams netjes. Overal werd op gelet en we hebben nooit hoeven wachten om iets te vragen. Het eten was ook heerlijk, alhoewel we alleen de sushi hebben gegeten. Lobster Tempura Roll is een aanrader. Ga ook een drankje drinken beneden nadat je boven hebt gegeten, dan wordt het gezellig met goede muziek die naar onze mening helemaal niet te luid stond. Al met al een geweldige avond beleefd bij Little Buddha tegen onze verwachtingen in.
Omdat wij vrij vroeg waren kregen we alle aandacht van de bediening. Zeer attent. Maar ook wat onbekwaam, want op veel vragen van ons moesten ze het even aan de manager vragen. Slecht is de verlichting, uiteraard wel sfeervol voor een bar, maar niet om te eten. De kaart is echt niet te lezen zonder een lampje. wij kregen een fietslampje aangereikt en nog was het slecht te lezen.
Over het eten waren we wel tevreden, niet super maar ook niet slecht. Het leuke is dat je shared dining kunt doen en dan b.v. - voor kleine eters zoals wij - een hoofdgerecht minder kunt nemen. De muziek was nogal luid, leuk voor het loungen of borrelen, maar bij een etentje met een goed gesprek is het toch niet zo geslaagd.
Afgelopen week gegeten bij Lilltle Buddha. Het is misschien leuk als je er komt om te borrelen, maar ZEKER niet om te eten. Muziek stond TE hard om uberhaupt normaal te kunnen eten, bovendien als je de kaart wou lezen was er een lampje bij nodig waar zels het kaarsje op de tafel niet hielp. Bediening was dan weer wel vlot en daar was ik dan weer wel blij mee. Ik vond de prijzen duur vergeleken de kwaliteit die je kreeg wat eten betreft.