8.3
8.0

syl62 syl62 26 mei 2012

Wat een heerlijke en complete avond bij Me Gusta in Den Bosch! Absoluut Spaans genieten met de heerlijke tapas en wijnen die ze serveren. Zeker ook na een zomerse dag heerlijk aangezien het restaurant beschikt over airconditioning. Me Gusta bedankt!

annemieke1 annemieke1 17 augustus 2011

Gisteren erg lekker gegeten bij Me Gusta! We hebben er met 6 dames gegeten. De gerechtjes zijn groot genoeg om met een gezelschap van 6 dames van te smullen. Wat ik van mijn tafelgenoten heb begrepen was het dessert (van het huis) heerlijk maar wel erg machtig. Kortom, lekker eten voor een goede prijs! Een aanrader voor degene die tapas wil eten in 's Hertogenbosch.

ProeverMM ProeverMM 1 oktober 2010

Gezellig tapas restaurant in het centrum van Den Bosch. De gerechtjes zijn simpel maar goed van kwaliteit. De huiswijn is ook in orde. De bediening is vlot maar kan ondanks dat de drukte soms niet aan. Ze probeert dat wel goed te maken door later veel aandacht aan ons te geven maar een mannetje meer in 'de spits' zou geen kwaad kunnen. Toch blijf ik hier terugkomen vanwege de gezelligheid en de kwaliteit.

nelmurray nelmurray 19 september 2010

17-09-2010
Spaanse tapas in den bosch
Heel sfeer vol erg gezellig.
lekker gegeten en de bediening zeer goed
het is een aanrader

ellatie ellatie 29 augustus 2010

Ik heb hier 2 weken geleden gegeten na de beoordelingen hier op de site gelezen te hebben en vond het eerlijk gezegd wat tegenvallen. Ten eerste vond ik het niet fris ruiken binnen (misschien een tijdelijk probleempje met het riool) en daarnaast ook niet echt verrassende taps.

genieten66 genieten66 28 juni 2010

Buiten de stad eten..vakantie temperaturen.. Vakantie plannen richting Spanje. En dan tref je deze nieuwe Spaanse Tapas aanwinst in Den Bosch. Heerlijk gegeten, zeker voor herhaling vatbaar.
Inderdaad Me Gusta !!!

Jacobus77 Jacobus77 17 maart 2010

Superaanwinst voor 's-Hertogenbosch!! Echt een aanrader! Eindelijk een restaurant waar de wijn op een goede temperatuur wordt geserveerd! Het eten is goed, de aankleding is leuk (nog wat kaal nu het nieuw is)de sfeer is heel gemoedelijk. Al met al met een heerlijk gevoel het weekend afgesloten!

Meddy Meddy 15 maart 2010

Me Gusta is pas net open, maar trekt nu al direct veel publiek. Er heerst een ongedwongen Spaanse sfeer. Het personeel weet waarover het praat, zowel als het gaat om de tapas als om de wijn. En het eten dan? Erg lekker en toch net even anders. Kortom, een echte aanrader!

Geef zelf je mening over Tapas Me Gusta