Mooi pand op het markplein en een groot terras voor de zaak. Erg vriendelijke eigenaar en personeel die proberen het je naar de zin te maken. Helaas is dat met deze keukenbrigade onbegonnen werk.
Met z'n vieren hadden we verschillende voorafjes zoals garnalen cocktail en carpaccio. Bij alle gerechten zat zand in de sla. Ondanks de redelijke smaak geen goede start..
De hoofdgerechten waren eveneens geen feest voor de papillen. De tonijn was rauw van binnen besteld, maar kwam doorbakken. De 2e poging duurde 15 minuten en was eveneens veel te gaar. Waarschijnlijk uit de vriezer in de magnetron waardoor de tonijn taai en droog wordt. Ook deze ging terug en ik nam maar wat patat van de kinderen aangezien iedereen intussen al klaar was met eten. De biefstuk was redelijk mals gebleven maar de spareribs waren droog. De patat was het enige dat goed smaakte. Voor het dessert zijn we maar naar een ijssalon op het plein gegaan. Heerlijk ijs voor een fractie van de restaurantprijs.
Hier komen we niet meer terug.
1 september 2010 hier gegeten. Spareribs voor 13,75. Heerlijk. Beetje pech deze avond voor de eigenaar. Deur kapot, dus tocht. Geluidsinstallatie kapot, dus stil. 2 stagieres die nog van alles moesten leren en nog van niets wisten. Een goede sfeer, heerlijk eten voor een redelijke prijs, dus een prima avond gehad.