ActiviteitenEetcafé, Afhalen, Bezorgen, Catering, High tea
KeukenBiologisch & Halal
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

15 mei 2013

Het decor doet denken aan een oude mannen cafe waar jonge jenever wordt gedronken en gelachen om de jongere jaren. Misschien gebeurt dat de rest van de avond ook. Maar wanneer je eerder komt voor de daghap dan zit je hier in prettige sfeer met uitermate lekker eten. Drie gangen wat de pot schaft met vegetarische optie voor een erg prettig prijsje.

Gegeten op: 13 mei 2013.

19 december 2012

Eten wat de pot schaft voor maar €10. Gezellige ambiance en heel prettig personeel. Het eten heeft tot nu toe iedere keer goed gesmaakt. Een aanrader!

AZ88
AZ88
Topproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

25 november 2012

Ik heb hier met een Groupon gegeten. Het was lekker, maar niet heel bijzonder. We aten een visfilet met aardappeltjes en venkel. De aardappeltjes waren wat glazig. De vis en venkel waren wel erg lekker. De bediening was enorm leuk en aardig. We kregen gratis een kan water en ze waren vlot met de drankjes. Gezellige avond gehad en ik kom hier graag terug, maar dan om iets anders te eten.

9 juli 2012

Heerlijk gegeten na een lekkere middag in Groningen. Erg goed eten voor een betaalbare prijs en zeer vriendelijke en pro-actieve bediening. De sfeer van het eetcafe is geheel in lijn met de lokatie Het eetcafe bevindt zich op een mooie lokatie aan de Noorderhaven, een bezoekje waard, zeker op een mooie zomerse dag!

Marx78
Marx78
Fijnproever

5 juli 2012

De Sleutel is een eetcafe waar ik geregeld met wisselende vrienden ga eten. Elke keer is het eten heel goed en gaan we tevreden naar huis. De bediening is ronduit fantastisch, niet te opdringerig, maar wel goed zichtbaar, alert en aanwezig. Precies zoals ik het graag zie. De ambiance, zowel binnen als buiten moet je echt ervaren!

marloessje
marloessje
Proever in spe

Alle 12 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over Café de Sleutel

Schrijf hieronder je recensie over Café de Sleutel. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag t/m Zaterdag16:30 - 01:00
ZondagGesloten