Op 2e Paasdag met zijn tweetjes voor het eerst sinds de opening in dit prachtige restaurant gegeten. Wij vonden het beide geweldig ! Zowel de kwaliteit van het eten, de uitstekende (huis)wijnen als de bediening en de entourage. Personeel geef je de tijd, is heel vriendelijk en houd alles goed in de gaten. Het is niet goedkoop maar je krijgt wel waar voor je geld. Ons zien ze hier zeker weer een keertje terug. Jan en Nelleke
Eens in de zoveel maanden gaan we naar de bij5. Voor ons is het tot nu toe altijd een feestje geweest. Leuke verrassende gerechten en echt lekker. Voor ons een heel fijn uitje.
De bediening is ook altijd leuk en geinteresseerd, maar staat niet 'als een havik' op je te letten. Toppertje.
Dit restaurant is gevestigd in een statig pand en ziet er van binnen prachtig uit.
Gemoedelijke sfeer, leuke en goede bediening. Vooraf Foccacia: heerlijk. De runder bavette gekozen als hoofdgerecht: heerlijk mals en lekkere dikke frieten! Theetje toe en ik kon met een voldaan gevoel naar huis.
Voor mij zeker voor herhaling vatbaar, alleen al omdat ik nieuwsgierig ben naar de andere gerechten.
Met vrienden gezellig bij Bij5 wezen eten. We hebben voor het 4 gangen menu met bijpassend wijnarrangement gekozen, wat beslist een goede keuze is geweest, de gerechten en de wijn waren prima op elkaar afgestemd.
Voor de bediening ook een pluim, zij waren correct en uiterst vriendelijk, zij wisten ook wat van ieder gerecht te vertellen en je kon merken dat ze wisten waar ze het over hadden.
Wij zullen beslist nog eens terugkomen in dit restaurant.
Hier met gasten gegeten, omdat sommige van ons niet alle voedsel kunnen eten hebben wij niet gekozen voor het verrasingsmenu want dit kan alleen per TAFEL!
Alle personen hebben dus van de kaart moeten kiezen. Jammer!!
Gedoe met een tegel met lepels met koude errwtensoep afgemaakt met een product uit het Westland, dat is dan weer wel leuk!
Weer dat eeuwige brood met tapenade, blikje Spaanse olijven (t.w. € 1,00 in automaten in Spanje) en die namaak ali-oli, echt mensen in Spanje is ali-oli geen knoflookmayonaise!!
Dan het slechtste vlees wat ik ooit in een restaurant gegeten heb! Te hard, vetrand is kauwgom!
Twee borden bevatte nog meer dan halve gegrilde entrecote en men vroeg niet eens wat er mis is gegaan....
Hier komen wij nooit meer, gebakken lucht en veel poeha waar de gemiddelde Westlander misschien van onder de indruk is maar voor de geoefende restaurant bezoeker n binnen- en buitenland een aanfluiting.
Mijn advies, kies een betere slager!!