ActiviteitenEetcafé
KeukenRegionaal, Biologisch, Belgisch & Internationaal
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

7 april 2013

Bij 't Klooster voelen wij ons iedere keer weer helemaal thuis. Door het rustige decor, de vriendelijke bediening en het heerlijke, eerlijke en pure eten. Dat het vlees van scharrel en biologisch afkomst is, is duidelijk te proeven. De bediening is goed op de hoogte van producten, de bereiding en bijpassende biertjes. De kaart is niet uitgebreid, maar toch is het elke keer weer moeilijk kiezen. Probeer ook zeker de hoppas vooraf.

Gegeten op: 6 april 2013.
Happycouple
Happycouple
Expertproever

24 december 2012

Een bourgondische keuken met daarin bier als leidraad. De prijzen zijn er zeer schappelijk en de kwaliteit is zeer goed. De producten zijn vers en de gerechten zijn goed klaargemaakt. Je kan hier informeel een avond tafelen met een bijpassend bierarragement. Ook de service is gastgericht en prettig. Al met al voor ons een dikke 7 en absoluut een aanrader.

Gegeten op: 22 december 2012.
famuitdenhaag
famuitdenha...
Meesterproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

29 oktober 2012

Ontzettend lekker en gezellig. Originele gerechten waarvan je zeker weet dat het niet ingevroren van de groothandel is gehaald. Samen met de ontzettend vriendelijke bediening die de tijd voor je neemt om de uitgebreide bierkaart toe te lichten, zeker een restaurant waar ik terug kom.

Gegeten op: 27 oktober 2012.
PDR
PDR
Proever in spe

18 september 2012

Leuk (trappisten)biercafé waar men ook voor een zeer redelijke prijs kan eten. De bediening is vriendelijk en heeft veel kennis van de verschillende biersoorten. Het hoofdgerecht was prima bereid (goede garing), mals en ook goed van smaak. Bij ieder gerecht geeft men een speciaal bier advies. De combinatie van gerecht en bier passen uitstekend bij elkaar. De prijs/kwaliteit is prima.

Gegeten op: 14 september 2012.
bongustaio
bongustaio
Expertproever

5 juli 2012

Bij elk gerecht een passend speciaalbier! Zeer deskundig en vriendelijk personeel. Schappelijk geprijsd en in het centrum van Delft met uizicht op de Nieuwe Kerk.
Ik kom hier graag!

GeertHaen
GeertHaen
Proever

Schrijf zelf een recensie over Restaurant 't Klooster

Schrijf hieronder je recensie over Restaurant 't Klooster. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag17:30 - 22:00
Dinsdag en WoensdagGesloten