| Keuken | Spaans | |
| Huiswijn per fles | €18.50 | |
| Huiswijn per glas | €3.25 | |
| Openingstijden |
| |
Een verademing voor liefhebbers van de Spaanse keuken. De kaart is wat beknopt, maar wat erop staat is lekker gevarieerd en buiten het vaste menu om zijn er dagelijks wisselende gerechten. Ze werken met goede, verse ingrediënten en de tapas smaken daardoor buitengewoon goed. Ook fijn dat brood en water gewoon worden aangevuld zonder dat je hierom hoeft te vragen. Voor een Spaans restaurant is de inrichting opvallend strak en modern, toch is de ambiance gezellig. Tip: probeer de lekkere wijnen!
Smulpapend 9 februari 2012 | |
Al een aantal keer gegeten en elke keer weer goed. Gemiddelde prijs voor een avondje happen! Gezellig om gewoon wat gerechtjes op tafel te zetten en te delen. Wij komen hier zeker terug. |
Arendsman 8 februari 2012 | |
Een paar keer gegeten erg lekker. Supr gamba and mariscose gerebhten. Kom zeker terug! |
StephanieW 30 januari 2012 | |
Ik heb nu drie keer gegeten bij Destino en alle keren is het mij helaas tegengevallen. Het eten is wel lekker, maar de prijs-kwaliteit verhouding laat te wensen over. Alle keren waren de hapjes erg klein gezien de prijs en was het eten niet bijzonder lekker. Ik hoop dat het een volgende keer beter is... |
VinBar 26 januari 2012 | |
Na goede verhalen er gaan eten, maar eerlijk gezegd viel het iets tegen. De hapjes zijn lekker maar niet fantastisch. De tortilla met chorizo en manchego was prima, maar helaas koud geserveerd. De bloemkool soep met saffraan was lekker, de biefstuk op geroosterd brood met geitenkaas een ongelukkige combinatie. We een leuke amobiance, service vriendelijk maar niet altijd alert. |
SuzanneP 10 januari 2012 | |
Drie keer ben ik bij Destino wezen eten, afgelopen zomer(s). Het eten en de wijnen zijn goed, de Jamon Ibérico tongstrelend.
Geef zelf je mening over Destino
| Maandag | Gesloten | |
| Dinsdag | van 17:30 tot 22:30 | |
| Woensdag | van 17:30 tot 22:30 | |
| Donderdag | van 17:30 tot 22:30 | |
| Vrijdag | van 17:30 tot 22:30 | |
| Zaterdag | van 17:30 tot 22:30 | |
| Zondag | van 17:00 tot 21:30 | |
Opmerkingen
Nieuw!! Vanaf 2e week januari 2012 de zondagen geopend.