| Keuken | Frans, Hollands, Internationaal & Brasserie | |
| Huiswijn per fles | €20.00 | |
| Huiswijn per glas | €4.00 | |
| Openingstijden |
| |
Een geliefde plek waar de zonnestralen de hele dag onbelemmerd het terras kussen. En niet alleen het ‘magnifieke uitzicht op de haven’ maken dit een Scheveningse favoriet. In deze brasserie is het gewoon ‘ouderwets smullen geblazen’. Een broodje speklap klinkt misschien niet culinair, maar ‘deze variant van Spaans landzwijn komt met langoustine en eendenlever’. Daarnaast uiteraard genoeg zaligheden uit de zee: tongschar, tarbot, Noordzeetong en ook Hollandse garnalen ontbreken niet op de veelzijdige kaart. Om te aanbidden!
ilsegaatuiteten 29 januari 2012 | |
Prettig geprijsd menu gegeten, goede service met een glimlach, we zijn echt verwend gisteravond, de keuken heeft een zeer volwassen groei laten zien na ons vorige bezoek 2 jaar geleden, Scheveningen is echt een leuk en gezellig restaurant rijker waar je nog echt een avondje uit bent. |
Bram en Trutje 28 januari 2012 | |
Een heel leuk adres. Lekker eten met het goedkoopste drie-gangenmenu onder de Eur 30.=. Naast de verschillende menus verscheidene dagspecialiteiten die ook erg lekker klonken. Vooral de begeleidende groentengerechten zijn origineel en erg lekker, maar ook de rest mag er wezen. Conventionele vlees en visgerechten met een vleug van nouvelle cuisine, en steeds net even anders dan je zou verwachten. Ook leuke voor- en toegerechten, en lekkere amuses. Originele en wat aparte wijnkaart, maar geen wijnen onder Eur 30.= per fles. Attente en hele aardige bediening, deels door de eigenaresse zelf. Fraaie lokatie aan de 2e haven in Scheveningen met een mooi terras waar je 's zomers buiten kunt eten. Aangeraden. |
DannySuus 21 januari 2012 | |
Gisteren voor de vierde keer gegeten en genoten in dit restaurant. Het is mijn favoriet inmiddels. De sfeer is goed, het eten heerlijk en de gastheer- en vrouw doen hun werk goed. Je bent echt een avond uit en dat is precies de bedoeling. Aanrader! |
Simonemariese 13 januari 2012 | |
Donderavond heelijk gegeten. Zeer vriendelijk en attente service. Het 5 gangen menu was super, heerlijke smaak combinaties en originele gerechten, het was moeilijk kiezen.
Metronoom 1 december 2011 | |
Fijne locatie -goed parkeren-, zeer betaalbare menu's die prima smaken (we hadden -gezien de kwaliteit- veel hogere prijzen verwacht) en excellente bediening. Hebben er zowel zakelijk als privé drie keer héél goed gegeten. |
Geef zelf je mening over Brasserie Het Gouden Kalf
| Maandag | Gesloten | |