360 ° panorama

ActiviteitenAfhalen, High tea
KeukenInternationaal
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

6 mei 2013

Tijdens een weekendje Nijmegen zijn we hier verzeild geraakt. Aangetrokken door de menukaart en het imposante gebouw waar ze in zijn gevestigd. We hebben er een driegangen menu gegeten waarbij de kaart ruime keus biedt en de gerechten origineel en heel lekker zijn. Overigens was ons bezoek op vier mei dus mogelijk was heel rustig in In de Kazerne en verliep alles daardoor vlotjes, maar wij zouden dit zeker aanraden.

Gegeten op: 4 mei 2013.
JohanvanLennep
JohanvanLen...
Fijnproever

20 december 2012

Leuk uitziend restaurant, leuke en vlotte bediening. Mijn nicht is vegetarisch, maar houdt ook niet van kaas. Op de kaart stond niet iets wat haar wat leek. De ober gaf meteen aan dat de kok ook wel wat anders kon maken. Dat werd dus een vegetarisch gerecht zonder kaas. Ze heeft ervan gesmuld. Ook de rest heeft heerlijk gegeten. De desserts vonden we persoonlijk allemaal wat minder, maar dat is ook een kwestie van smaak.

Gegeten op: 14 december 2012.
Hellika
Hellika
Meesterproever

19 oktober 2012

Heerlijk eten: het dagmenu wordt hier met zorg bereid en smaakt heerlijk verrassend: geen standaard "daghappen" hier. De bediening is vriendelijk en vrolijk. De inrichting is mooi, hoge plafonds in het oude kazernegebouw. Het is wel een restaurant voor kenners: het is lastig te vinden als je niet weet waar je moet zijn.

Gegeten op: 5 oktober 2012.
Silvia4
Silvia4
Expertproever

17 september 2012

Wat kan het eten wisselend zijn bij de kazerne. Wij, mijn man en ik hebben duidelijk favorieten. We hebben nu ervaren dat het belangrijk is wie er die dag kookt. Wij zijn echt geen pietlutten. Het was beduidend minder mijn Maishoen. Alle drab door elkaar. Nou was het wel weer heel erg druk, misschien dat het daar aan ligt! Zoveel groepen mensen het naar de zin maken en dan maar minder aandacht voor de vorm c.q. hoe precies de opmaak moet zijn zoals het hoort! De frietjes waren hard en doorgebakken! Als het zo druk is mag geen enkele gast de dupe worden van haastig handelen! Of je moet verschrikkelijk lang wachten. En dan op de koop toe: het verkeerde menu krijgen; de verkeerde bon wordt je gegeven en de gehele tafel niemand langs geweest of het je smaakt! Neen In de Kazerne, dit keer een grote onvoldoende!

Gegeten op: 16 september 2012.
kalydna
kalydna
Proever in spe

24 augustus 2012

Heel leuk en gezellig restaurant. Vroeger zat de Luchtmacht in deze kazerne. Geweldige plek! Een heerlijke uitgebreide lunch gebruikt met nagerecht (cheesecake, voortreffelijk!!). Komen hier graag weer eens terug.

Gegeten op: 21 juli 2012.
Jor1964
Jor1964
Expertproever

Alle 22 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over In de Kazerne

Schrijf hieronder je recensie over In de Kazerne. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag t/m Zondag11:00 - 00:00