| Activiteiten | Catering, High tea |
| Keuken | Biologisch, Dim sum, Chinees-Indisch, Japans & Kantonees |
| Menuprijs | €19.50 |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |
Wanneer wij naar een restaurant gaan is het meestal Fuji Yama. In vergelijking met andere wokrestaurants blijft deze nog altijd de beste. Het eten dan heb ik het met name over de wok en de teppanyaki, zijn echt goed van smaak en vers. De woksaucen zijn vol van smaak en de saus van de teppanyaki is lekker zout en lekker veel knoflook (als je daarvan houdt tenminste). Afhankelijk van de dag is het wat drukker of minder druk, maar je hoeft nooit echt heel lang te wachten. Vooral als je met anderen bent, is dat ook niet zo erg. Bijvoorbeeld bij de teppanyaki plaat is het soms wel enige tijd wachten, maar als je een praatje maakt en geniet van hoe de kok het eten bereid is dat niet erg. Het eten is zeker lekker, en zoals altijd moet je een beetje economisch eten. Voor de rest is er ook een kleine sushi bar, een chinese sector met kant-en-klare chinese gerechten en voor de echt Hollandse snack ook nog patat, bitterballen, frikandellen etc. Daarnaast is er ook nog fruit en ijs als toetje na. Je kunt alles op ieder moment pakken. Naar mij idee moet je bij een wokrestaurant vooral gaan voor de wok/teppanyaki, dit is altijd lekker, super van smaak en vers. De rest is voor afwisseling of voor een enkeling in je gezelschap, die de wokgerechten echt niet lust. Ga vooral naar Fuji Yama, wanneer je van het wokconcept houdt en het niet erg vindt om zelf voor je eten te gaan opstaan. Super restaurant! Yamm
Gegeten op: 9 mei 2013.De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.
We zijn hier in 1,5 jaar zo'n 4 keer geweest, maar de kwaliteit is behoorlijk achtergegaan in die tijd. Zeker op rustige dagen worden bakken niet bijgevuld of ververst (gebakken bananen van 1,5 uur oud zijn niet meer zo lekker). Ook kan het zijn dat er dan maar 1 kok is voor zowel de teppanyaki plaat als de wok. Dat betekent langer wachten. De kwaliteit van het eten is nu ongeveer het niveau van A-1 plaza. Niet super dus. Voor minder geld en beter eten, kan je beter naar het wok restaurant naast het centraal station.
Wij komen hier regelmatig eten. Ideaal voor familiefeesten. Lekker eten, zoveel als je kan en ook nog voor een schappelijke prijs.
De bediening is goed en vriendelijk.
Een echte topper is de ossenhaas van de teppanyakki.
Gisteravond voor een verjaardag hier gebruik gemaakt van een wk actie. Twee uur eten en drinken voor 23 euro. Helaas veel lege bakken die ondanks verzoeken niet worden aangevuld, sushi's die niet worden aangevuld. Een kok achter de teppanyakki plaat, die net als bij een voetbalploeg die voorstaat tijd rekt om zo min mogelijk mensen te helpen in de 2 uur van het arrangement. Bijzonder klantonvriendelijk, laat U niet misleiden en rij deze zaak hard voorbij.
Schrijf zelf een recensie over Fuji Yama
Schrijf hieronder je recensie over Fuji Yama. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.