KeukenBistro & Vis
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

B... B... 18 mei 2012

Gisteravond hier gegeten. Buiten de uitstekende oesters tempura en gegratineerd (zo eet je ze nergens in Den Haag) heb ik de beste tong ever gegeten. Wat een traktatie! Heerlijk perfect in boter gebakken. Daarbij een Condrieu gedronken die heel goed te betalen was. Het restaurant zat vol maar alles verliep soepel. Bistro Mer is echt een restaurant waar er niet meer veel van zijn. Ben je de piepkleine nietszeggende hippe hapjes zat en wil je eens eten in iets aparts dan moet je hier zijn. Beste oesters en kreeft in town.

klebeck klebeck 26 maart 2012

Bij aankomst was de door ons voor dat tijdstip gereserveerde tafel niet beschikbaar, dus eerst plaatsgenomen aan de bar. Heerlijke oesters met mooie klassieke dressing met een mooi passende Pinot Gris.

Daarna aan tafel en een mooi voorgerecht van tonijncarpaccio. Persoonlijk vond ik de kreeftsaus erbij iets aan de zoute kant. Hoofdgerecht was een mooie stevige heilbot en een gemengd dessert. Tussendoor nog wel even moeten wachten om 2e fles wijn te kunnen bestellen - indruk dat de bediening iets ruimer bezet had kunnen zijn (maar alle tafels waren ook bezet). Al met al net geen uitstekend, maar een goed - met aantekening dat ik zeker nog eens terugga, bij voorkeur als het net iets minder druk is.

thomas1234567891011 thomas1234567891011 11 december 2011

De charme van dit restaurant is juist dat het niet verandert. Het eten is van een constant hoog niveau. Het meerendeel van de gasten komt regelmatig terug en bezoekt het restaurant al jaren. Wij waren ook deze keer weer uitermate tevreden, unieke oesters in tempura beslag top mosselen bereid als escargots. Echte klassiekers waar je voor terugkomt. Ook de wereldberoemde regisseur naast ons liet het zich goed smaken. Wij komen zeker weer een keer terug.

mnh mnh 21 november 2011

Beetje stil in de tijd blijven staan. Prijs/kwaliteit niet in verhouding. b.v. hoofdgerecht 5 Coquilles St. Jacques die zwemmen in een bord met saus € 29,50 ! Nee, dan is er in Den Haag wel beters te vinden ! Mijn tafelgenoot was vroeger een vaste gast van dit restaurant maar moest tot de conclusie komen dat het niet meer het niveau van vroeger had en al helemaal niet in verhouding tot de prijs.

claire74 claire74 7 augustus 2011

ouderwets (in de goede zin van het woord) Frans vis restaurant.
beetje prijzig maar perfect eten en voortreffelijke bediening.

Geef zelf je mening over Bistro-Mer

Maandagvan 12:00 tot 23:00 Geen lunch
Dinsdagvan 12:00 tot 23:00