Het eten was lekker en vers, de bediening efficiënt en het interieur smaakvol. Toch vond ik deze vestiging op alle punten duidelijk minder dan die in Amsterdam.
blijft gewoon lekker! hier kom je graag terug. lekker kleine hapjes en zoveel je wilt, zijn wel erg actief met de drankjes, maar ze hebben gelijk! bedankt!
Wat Kun je, of wil je verwachten, ik ben hier echt over te spreken, een Pizza kost al snel € 12,50, hier betaal je € 23,50 en kun je heerlijk door de kaart wandelen, het eten is goed bereid en smakelijk, het is geen sterren restaurant, en dat doet de prijs, ik geef hier liever mijn geld uit dan in menig michelin restaurant, want hier weet ik zeker wat ik krijg ;-)
Ik heb hier vorige week voor de eerste keer A La Carte gegeten, dus niet all you can eat. De sushi waren erg lekker en van goede kwaliteit. De sushi california makis waren bijvoorbeeld al lekker groot, wat ik persoonlijk wel een pluspuntje vindt. Restaurant zag er netjes uit. Ik ben alleen wat minder te spreken over de bediening. Die vond ik niet altijd professioneel. Ik heb ook zeker 20 minuten moeten wachten voordat mijn sushi kwam. Misschien klinkt dat niet zo lang, maar ik ben al in veel sushi restaurants geweest, en daar was de bediening echt velen malen sneller. Ik geef voorals 'redelijk', maar ik kom zeker nog een keer terug. Wellicht dat ik mijn indruk dan verbeterd.... of verslechterd.. Well see..
Meerdere keer gegeten en ook in meerdere vestegingen. het qualiteit blijf wel constant overal en is nog lekker ook. Je moet geen culinair hoofdstandje verwachten, maar alle wat je krijgt is gewoon goed. Het interieur altijd strak en schoon. Servise ook snel!