| Activiteiten | Grand café, High tea | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Voor de 2e maal gegeten in de Machinist en wederom aangenaam verrast door de kwaliteit van zowel eten als bediening! Een restaurant dat in de verte qua sfeer een beetje doet denken aan Hotel New York (Rotterdam).. Een tijdje geleden hadden we al, na een zakelijk (goed geregelde) meeting in één van de leuke zalen van de Machinist, met een aantal collegae genoten van het “tafeltje vol”; een combinatie van gerechten van de menukaart. Gisteren kozen we voor de (gigantische) kalfsburger met lekkere, goed gebakken frietjes en mijn tafelgenoten voor een forse Ribeye met Bearnaisesaus en een “Cock au vin”. De kwaliteit van het eten is hier écht top en de bediening vriendelijk en professioneel. We komen hier snel weer terug voor een etentje op het terras dat uitkijkt op de haven, want daar was het nu nog een beetje te koud voor!
Gegeten op: 30 april 2013.Orginele locatie die nog de sfeer ademt van de machinistenschool die er ooit was. Druk en levendig. De machinistenburger was lekker en ruim voldoende, er was frites bij en mayonaise. We hebben er salade bijbesteld, die had er voor die prijs wel bijgeserveerd mogen worden.
Gegeten op: 16 april 2013.
Biologische ingrediënten, wel wat saaie kaart, vaak heel erg zout en standaard geen groenten bij het hoofdgerecht, vreemd. Het interieur van De Machinist is nog het mooiste, al is het door de hoge plafonds en open keuken wel erg rumoerig. Let ook op, ze hebben vaak (jazz)concerten in het cafégedeelte, wat een zegen kan zijn (het zijn leuke concertjes) maar ook een vloek (het zorgt voor nóg meer herrie).
De bediening is niet supervriendelijk en wil nog wel eens snauwerig reageren op bijzondere verzoeken.
Echt een mooie zaak met een top ambiance. Personeel ook erg attent Vooraf pulpo..daarna de Heerlijke Kalfsburger! Echt een grand cafe met een goede keuken.
Gegeten op: 12 maart 2013.
Sympathieke tent met prima eten, al zijn de porties wel érg groot en dreven de sliptongetjes in iets teveel olie. We aten beiden een hoofgerecht en deelden een toetje, maar zaten daarna bomvol. Niet echt lekker.
Super bediening! Zelden zo vriendelijk en goed geholpen, zonder dat het té werd.
Schrijf zelf een recensie over De Machinist
Schrijf hieronder je recensie over De Machinist. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag t/m Donderdag | 11:00 - 21:30 |
| Vrijdag en Zaterdag | 11:00 - 22:00 |