7.0
5.4

KeukenIndonesisch
Openingstijden12.00-21.00, zo vanaf 16.00, ma gesloten

RvS RvS 7 juni 2011

Ook wij waren op de TongTong Fair in Den Haag. Het was Hemelvaartsdag, dus druk en dus lang wachten voor we naar binnen konden, geen probleem. Maar dan moet het wel de moeite waard zijn. Bij bestellen bleek de Nasi Koening - op, Nasi Goreng - ook op. Mijn buurvrouw kreeg de helft van wat zij had besteld, de andere helft (groente) - op! Ons gerecht ging wel, al was de groente in allerijl bijgemaakt - met als gevolg weinig tot geen smaak. Onbegrijpelijk dat dit restaurant in de prijzen is gevallen. Dat zou op Hemelvaartsdag rond 19:30 uur niet gebeurd zijn!!!

mh2011 mh2011 1 juni 2011

Deze restaurant weet niets van service. Wij zijn met z'n drieen bij de Tong Tong fair hier gaan eten. Na lang wachten kwam er eindelijk bediening en na nogmaals lang wachten kreeg een van ons eten maar dan kwam er niets meer. Toen wij vroegen waar ons eten bleef kregen wij een botte antwoord dat ze ermee bezig waren. Uiteindelijk was mijn vriend klaar met eten en mijn vriendin en ik hadden nog steets niets. Geen sorry, geen tegemoetkoming bij het afrekenen! Wij zijn uiteindelijk met lege maag weg gegaan. Nooit meer! Dit is een enorme tegenvaller!

Jef Potatoehead Jef Potatoehead 7 november 2010

eenvoudig indonesisch. vlees (rund) was iets aan de droge kant, maar goed op smaak. tempe had iets knapperiger gekund. de groenten waren lekker, op smaak en niet doorgekookt. de spoeling is helaas dun in Rotterdam en ik heb wel betere indo restaurantjes bezocht, maar dit is nog lang niet slecht

haas haas 14 juli 2010

weinig keuze en altijd goed! tempe heerlijk.

JaqLah JaqLah 21 september 2009

Als regelmatige klant thans zwaar teleurgesteld. Satay erg duur geworden ( weet in den Haag adres van 0,60 cent per stokje), keuken vies, open vuilnisbakken met resten vlees en vliegen, pannen niet schoon, alles gewoon vuil/vies. Als de smaakpolitie hier binnenstapt gaat de deur gelijk dicht. Eten was altijd wel goed op smaak maar door de vieze keuken in het voor mij een afknapper geworden. Nee dus!!!
Groet, JaqLah.

Geef zelf je mening over Anugerah