ActiviteitenEetcafé, Catering, High tea
KeukenHollands
Menuprijs€20.00
Bijzondere kenmerken topper Fris verdient een flesje

13 juni 2013

De Heerlijkheid is een aanrader. We eten er vrij regelmatig en het eten is altijd 'waar voor je geld'. Steekwoorden: Lekker, prima prijs-kwaliteit, informeel, maar formeel als het moet. Een topper voor een snelle hap of lekker lang tafelen. Nogmaals: een aanrader. Waren er maar meer zo...

Gegeten op: 6 juni 2013.
Proever34571
Proever3457...
Proever in spe

30 december 2012

Gezellig tentje, dat in trek is bij het publiek. Goed dat we gereserveerd hadden want het zat bomvol op de zaterdagavond dat wij er waren.
De Heerlijkheid afficheert zich met lage prijzen. Voorgerechten kosten tussen de 3 en 6 euro, hoofdgerechten tussen de 9,50 en 12,50.
Vooraf werd prima bruin brood met boter geserveerd. Mijn hoofdgerecht was diamanthaas. Een soort biefstuk, maar dan uit de schouder. 'Heerlijk mals', werd op de kaart beloofd. Maar het haalt het toch niet bij een biefstukje uit de kont van de koe.
Het werd geserveerd met pepersaus, frites en salade en dat was alledrie prima. Het zag er uit als een volwassen bord eten.
We bestelden een flesje rode huiswijn, dit kostte 15 euro. Een normale eetcafé-prijs dus; het zou bij het low budget karakter van dit restaurant hebben gepast als de drank nèt iets goedkoper was geweest.
De bediening was vlot en vrolijk.
Al met al levert De Heerlijkheid waar voor het geld.

Gegeten op: 22 december 2012.
1 van de 1 proevers vindt dit nuttig.
Gertemans
Gertemans
Meesterproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

19 december 2012

Een leuk klein restaurant in hart van Leidschendam met een prima prijs-kwaliteit verhouding. Zeer prettige bediening. Een echte aanrader.

Gegeten op: 19 december 2012.
Hanzzz
Hanzzz
Proever

11 november 2012

We hebben een heerlijke avond gehad. Het eten was erg goed en werd mooi opgediend. De service was prima, ondanks dat het restaurant die avond helemaal vol zat. En het decor was warm en gezellig waardoor je helemaal op je gemak zat.
Mijn dochter heeft een hele leuke verjaardag gehad.

Gegeten op: 19 oktober 2012.
shera1992
shera1992
Proever in spe

11 november 2012

Zeer goed eten voor betaalbare prijzen. Het is wel simpel maar dan wel allemaal goed op smaak, vers en ruime hoeveelheden voor dat geld. Wij eten regelmatig in Leidschendam en vooral in de grotere restaurants mist het wel eens aan service, hier gelukkig niet. Een echt huiskamertje!

Alle 23 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over De Heerlijkheid

Schrijf hieronder je recensie over De Heerlijkheid. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Ik heb hier gegeten tijdens de IENS DinerDagen
Maandag en DinsdagGesloten