| Activiteiten | Restaurant, Afhalen | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Een aanrader! Gezellig restaurant waar we heerlijk hebben gegeten. De porties zijn groot en bij het hoofdgerecht hadden we verse sla en zachte snijboontjes. De biefstuk was boterzacht en de varkenshaas prima rosé gebakken. Wij hadden voor-, hoofd-, en nagerecht met 4 drankjes voor 70 Euro. Prima prijs/kwaliteitsverhouding. Wij komen snel weer eten!!
Gegeten op: 2 mei 2013.
Geweldig gegeten, goede prijs kwaliteit verhouding.
Gezellig restaurantje met leuke bediening.'
Het lam met de portsaus is een aanrader.
Wellicht ten overvloede, of...de laatste recensie is alweer een tijdje geleden, en heeft nieuwe bevestiging nodig?
Wij hebben gereserveerd ( nodig dus: het laatste tafeltje!) vóór de Soldaat van Oranje - menu SvO voor mijn partner, ik het wildmenu. Kortom: prima eetcafe,niet te moeilijk doen wat betreft de menukaart, prijs/kwaliteitverhouding oké, vriendelijke bediening...
Wellicht even zeuren, maar vanwege de open keuken ( superhygiënisch te zien en als zodanig te beoordelen vanaf tafel 10 )is enige frituurlucht in de zaak wellicht niet te vermijden>
Complimenten, we recommanderen onze vrienden.!
Na ons bezoek van Soldaat van Oranje hier gegeten. Restaurant zat helemaal vol, dus reserveren is aan te raden. Er was voldoende keus en de porties waren royaal. De kipspies was botermals maar de slibtongetjes waren te hard gebakken. Vers is hier ook echt vers: sla zoals sla hoort te zijin, knapperig en stevig. De frietjes daarentegen waren erg zout helaas. Personeel was uitermate vriendelijk en geïnteresseerd. Kortom een goede keus!
Gegeten op: 27 oktober 2012.
In een jaar tijd twee keer gegeten. Lekkere gerechten, alleen jammer dat ze het champignonnengerechtje niet meer hebben.
Bediening is goed, alleen in het weekend is het zo druk dat er wel eens een foutje gemaakt wordt.
Een gezellig restuarant met een goede prjs kwaliteitverhouding
Schrijf zelf een recensie over Eeterij Neefies
Schrijf hieronder je recensie over Eeterij Neefies. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag | Gesloten |
| Dinsdag t/m Zaterdag | vanaf 17:00 |