| Activiteiten | Restaurant | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Mijn tafelgenote en ik komen sinds vorig jaar elke zes weken in dit restaurant om het nieuwe 6-gangen menu te proeven. Tot nu toe hebben we elke keer genoten van de originele en smaakvolle gerechten die met veel zorg en liefde bereid worden. Ook de bijbehorende wijnen zijn goed gekozen al is een enkele keer wel eens aan de gewaagde kant.
De bediening is ontspannen en attent, ondanks het feit dat het restaurant altijd volledig bezet is. Het enige minpuntje is dat het een kleine ruimte is waardoor je dicht bij elkaar zit. Aan de andere kant is het ook wel leuk om de reacties van andere gasten te zien en te horen tijdens het eten want iedereen krijgt hetzelfde menu geserveerd. Als je eens van de al betreden paden wilt afwijken en niet bang bent om een gerechtje te eten wat bereid is met groenten, kruiden en specerijen waar je nog nooit van gehoord hebt, is dit the place to be. Dit is werkelijk een top restaurant!
Eten is lekker en verrassend. Een goed 6 gangendiner, met o.a. coquilles, schelvis en parelhoen. Aangezien ik niet van kaas houd, kreeg ik een smakelijke truffelsoep daarvoor in de plaats. Bediening viel erg tegen: de meisjes vertellen wel wat de gerechten zijn, maar lopen daarna weer razendsnel weg. Het komt ongeinteresseerd over. Het vertrek was echt een teleurstelling: nadat we hadden betaald kregen we geen enkele aandacht meer. De jassen konden we zelf pakken, we werden niet bedankt of gegroet, terwijl de bediening ons wel zag. We vertrokken met een grote teleurstelling.
Gegeten op: 2 mei 2013.
Afgelopen zaterdag uit Brabant gekomen om bij Truffels te eten. Wat een genot! Voor mij een hele bijzondere ervaring.
De zeewolf met het soepje van kokos en limoen was een topper, een smaak die ik niet snel zal vergeten. Verder sprong ook de gang met de procureur er uit, met name het middelste stukje (krokant gebakken) in combinatie met de zwarte quinoia.
De kazen van leverancier Bourgondisch Lifestyle zijn ook echt ongelofelijk. Smaakbommetjes!
Mark en Sergio verrassen met hun keuze in ingrediënten en bereiden deze vervolgens op creatieve wijze. Edith zoekt lekkere wijntjes uit. Kortom: de wijn spijs combi is super voor elkaar!
Ik hoop hier zeker nog vaker te mogen eten.
vriendelijke bediening, lekker en verrassend eten. ondanks de vele kleine gerechten werd dit redelijk snel opgediend.de ruimte was klein en vol daardoor warm en rumoerig.
Gegeten op: 1 februari 2013.
Avondvullend genieten op betaalbaar topniveau, zo staat er op de menukaart vermeld. En dat klopt 6 culinaire hoogstandjes voor net geen €40. De menukaart bestaat overigens uit een (maandelijks wisselend) vast menu, dat desgewenst wordt aangepast aan de individuele wensen van de klant.
Er wordt met soms onbekende ingrediënten gewerkt, zoals deze keer zilversteel en chia zaad en iedere gang bevat veel smaken op het bord dat bovendien met grote zorg is opgemaakt. Erg verrassend was het dessert: een combinatie van bloedsinaasappel, dragon en dropijs! De bediening is zeer attent en de bijpassende wijnen zijn met zorg uitgekozen.
Over een week is er weer een compleet ander menu, ik ben nu al nieuwsgierig.
Schrijf zelf een recensie over Truffels
Schrijf hieronder je recensie over Truffels. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag | Gesloten |
| Dinsdag t/m Donderdag | vanaf 18:00 |