Heb de zelfde ervaring als unklsara. Uitgebreid gegeten, niet slecht trouwens, na afloop wilde iemand uit mijn gezelschap graag een glaasje water. Dit kon alleen spa blauw zijn. Vervolgens werd het gebracht in een glas zonder flesje of iets. Ik heb de bediening verzocht mijn klacht aan de bedrijfsleiding over te brengen. Deze nam vervolgens niet de moeite mij te woord te staan. Jammer, voor mij nooit meer hierheen.
Het sushi is okee. Sfeer prima. Maar mijn belevenis helemaal verrot door hun gierigheid en kleine trucjes. Alhoewel de bediening in het algemeen goed was, was ik verbaasd dat na een hele grote bestelling en erg groot rekening van €130 (inclusief 5 duur geimporteerde biers), dat we toch geen kraan water mogen bestellen en moest voor twee Spa Blauws betallen. Desondanks dat de regel in Amsterdam geldt dat de klant gratis kraanwater mag krijgen. Hun reden desondanks dit regel: het kost hun toch geld (afwas) voor dat glaasje water. Sielig, gierig, onbeschofd. Ik bestel regelmatig van hun, bent een buur en dus betaal ook voor hun water via mijn waterbelasting. Ik vertrok met een zuur nasmaak in mijn mind en zou nooit terug komen.
Vorige week hier gegeten, heerlijke sushi, de pannekoek met eend is super! Zeer aardige bediening en een gewone gezellige sfeer met een moderne ambiance.
Geweldige sushi, erg verbeterd sinds 2 jaar geleden, ben in veel sushi all you can eat geweest, maar zojuist 42euro betaald voor 2pers, en meer dan genoeg, zelfde prijs dus als bij all you can eat. Erg goede smaak, aanrader!
Nadat wij hier meerdere keren sushi gegeten/afgehaald/besteld hebben, willen we het liefst alleen nog maar Sushi N Sake! Het restaurant is klein en mooi ingericht, de bediening is vriendelijk en behulpzaam en het eten heerlijk. Onze favoriet zijn de spicy tuna handroll en de chicken yakitori. Voor Nederlandse/Amsterdamse begrippen is de prijs oke, misschien ben je iets duurder uit dan bij een all-you-can-eat, maar dat is het waard!