| Keuken | Biologisch |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
sander10 24 maart 2012 | |
Duurzaam concept op Station Driebergen-Zeist. Kom er regelmatig voor zakelijke afspraken, maar het is ook een prima uitvalsbasis voor wandelingen in de omgeving. Je kunt er ook rustig werken (gratis WIFI!). Mooi dat er er ook mensen met een hulpvraag werken en dat duurzaamheid hoog in het vaandel gedragen wordt (draaideur wekt energie op!). De broodjes zijn goed en de koffie (Peeze) prima. Fijne sfeer. |
Blaadjesla 5 maart 2012 | |
Goede service
RMN1 2 februari 2012 | |
Een biologisch restaurant op een NS station. Idealisme tegenover Commercie. Naar mijn mening succesvol gecombineerd. Gegeven de duurdere prijs van biologische producten is de prijs/kwaliteit verhouding goed. Prettige plek om bij te komen van een wandeling door de mooie omgeving. |
AGKunst 19 november 2011 | |
De prijs-kwaliteit verhouding is totaal zoek bij het bestellen van een seizoensalade.
simontic 20 juli 2010 | |
Voor een menu van biologische producten betaal je minder dan 20 €. We hebben er onlangs weer prima gegeten. De bediening is vriendelijk en ondertussen kijk je naar de passanten die in en uit bus en trein stappen. Giga leestafel, een lekkere ruimte. Eigen gebakken taart! |
Geef zelf je mening over Natuurcafé La Porte