| Keuken | Pannenkoeken / Poffertjes |
| Openingstijden | Di 11.00-20.00 uur. Wo t/m za 11.00-21.00 uur. Zo 12.00-21.00 uur. Ma gesloten (uitgezonderd zomer- en schoolvakanties) Meld dit restaurant als niet meer open » |
Babette76 1 februari 2012 | |
Gewoon lekker pannekoeken eten in een gezellige oudhollandse sfeer |
Emmyemmy 17 augustus 2011 | |
Lekkere pannenkoeken in ongedwongen sfeer, veel keus, snel bediend. |
janderksen 18 februari 2011 | |
Een van de leukste adresjes van deventer om tussen de middag te lunchen . De heerlijke pasteitjes en pannenkoeken zijn om te smullen. Ook de dames in de bediening zijn erg vriendelijk. We komen snel weer. |
Dhr. de Jong 7 januari 2011 | |
Op een koude winterdag strijk je dan neer bij een Pannenkoek restaurant. Een kaaspannenkoek werd het. Deze was vet,klef en weeig zoet. Meiden in de bediening onervaren en ongeinteresseerd. Ga er nooit meer heen en bak voortaan een lekkere thuis. |
Sandra11 1 maart 2010 | |
Wij zijn er al meerdere keren wezen eten en nemen elke keer een andere pannenkoek. Ze zijn allemaal om te smullen. De bediening is zeer vriendelijk en het is leuk de koks in de open keuken te zien bakken. Het is een leuk restaurant met Ot en Sien decoraties en interieur. De prijzen zijn redelijk. Absoluut de moeite waard. |
Geef zelf je mening over Ot & Sien