Manhattan over zichzelf

Trendy maar gezellige Lunchroom/Broodjeszaak op de Kop van Zuid in Rotterdam. Onze lunchroom telt 50 zitplaatsen waar een goed verzorgde lunchkaart gevoerd wordt, daarnaast hebben wij een uitgebreide take-away sectie én bezorgen wij in heel Rotterdam bij bedrijven en particulieren!

KeukenHollands, Koffiebar & Lunchroom
Openingstijden07.00-19.00, zo gesloten

elsje55 elsje55 11 november 2011

Ach molliemeisie, jij hebt in ieder geval een slechte high tea gehad, ik heb veel telefonisch contact en email contact gehad, maar geen high tea. Ze geven gewoon niet thuis. Het gaat mij niet om het geld maar ik vind het gewoon ook onbeschoft om niet te reageren.

rkalika rkalika 18 augustus 2010

We hebben hier uitstekend gegeten. We hadden gereserveerd voor 4 maar dat werd 8. Dat was geen enkel probleem het eten werd al snel op tafel gebracht en de service was uitstekend! Zeker een aanrader!

luckyluuk luckyluuk 27 juli 2010

Hele leuke tent! Prima uitstraling, prima bediening. Ik had via my citydeal een bon gekocht voor een hightea voor 2 personen (van € 40,00 voor € 20,00). Ik had gereserveerd en toen we binnen kwamen stond alles al keurig klaar op tafel, we konden direct aanschuiven. De high tea was prima verzorgd, we kregen een leuke mix van zoet en hartig. Sandwiches met zalm en kip, warme broodjes gevuld met kip en rund, kwarktaartjes, muffins en spekkoek. We kregen onbeperkt thee en een grote theekist met ruime keuze, er stond zelfs een schaaltje met verse munt op tafel! Helemaal top! We hebben echt enorm genoten! De bediening was ook bijzonder vriendelijk en het bedrijf was opvallend schoon! Keurig, keurig, keurig... wij komen zeker terug!

molliemeissie molliemeissie 26 juli 2010

De uitstraling van de zaak is zeker erg leuk, jammer dat de gerechten zover achterblijven.

Een hightea geboekt, 40 euro voor 2 personen zou deze waard zijn. Dus dan verwacht ik best wel wat.
We kregen pp 3 sandwiches van oud smakeloos brood. Dit brood was nog voordat we gearriveerd waren alvast geroosterd. Erg taai en niet te eten. het beleg was ook fantasieloos. 1 met gerookte zalm, ok dat is standaard, 1 met kipfilet en 1 met ham en kaas?!!
Heel klein schaaltje aardbeienplakjes met slagroom die al vloeibaar geworden was. De muffins waren ok.
Al met al een ontzettende teleurstelling. Hoop dat ze mijn advies op hebben genomen.

iemand niemand iemand niemand 30 mei 2010

Mooie zaak,lekkere broodjes,maar de bediening slaat nergens op.Ze vergeten alles,duurt lang en het verloopt rommelig allemaal.Verder hoorde ik de baas vanuit de keuken schelden tegen het personeel..dat kan toch niet?

Geef zelf je mening over Manhattan