reze reze 20 februari 2012

spreken nauwelijks Nederlands,eten is matig [kan je ook zelf maken], prijzen zijn hoog: gewoon een restaurant waar je niet moet gaan eten

Nabi Nabi 1 januari 2011

We zijn dol op perzische eten.
we zijn al naar veel perzische restaurants geweest
maar zo slecht hebben we nog nooit meegemaakt.
het eten is van heel slechte kwaliteit en de kabab is erg vet en stinkt het geldt ook voor vlees en kip en de rijst is helemaal niet lekker
de bediening is matig en de restaurant in het algemeen vies en vooral de wc's.
het was de eerste maar ook de laaste keer.

snuffel snuffel 24 oktober 2010

Allereerst, geloof de andere recensies die je leest over dit restaurant, het eten wat ze hier serveren is zo slecht! Dit staat in geen vergelijking tot hoe lekker het Iraanse eten kan zijn en mag dan ook geen perzisch heten.
De lamskebab is taai, de rijst vet en mast-e-mosir smakeloos, de groente erbij zwartgeblakerd, en de rode wijn was koud en leek met water aangelengd te zijn. Zover over het eten, dat was nog niet eens het slechtste.
Het aller-allerslechtste is de muziek. Een kleine ruimte met de muziekinstallatie van een discotheek. Er was een feestje voor iemand aan de gang (om 19.00u)en de (live) muziek ging zo hard dat ik de persoon naast me niet eens kon verstaan. Herhaaldelijk hebben we de ober verzocht de muziek zachter te zetten, dat gebeurde voor 3 seconcen en daarna leek het nog wel harder te staan. Toen de ober het eten kwam brengen konden we hem niet eens verstaan en moest hij de kaart meenemen om aan te duiden wat hij in zijn handen had! Behalve ontzettend hard, zong de zanger ook nog eens ontzettend vals. We zijn echt zo snel mogelijk weggegaan. Hopelijk hebben we geen gehoorbeschadiging opgelopen.
Om in het Farsi te zeggen, dit is voor Javad mensen, niet voor mensen die willen genieten van een goede maaltijd en een goed gesprek.
Echt nooit heengaan, je kan nog beter bij de McDonalds gaan eten

emma2 emma2 20 juli 2010

ik was met paar vriendinnen gegaan op een zaterdag en vond het erg gezellig omdat er ook een band was die zong en het eten was ook wel lekker.

suzanne.b suzanne.b 4 juli 2010

Wij gaan vaak naar de Iraanse restaurants, ook meerdere keren in Iran geweest, dus we weten wel hoe het allemaal moet smaken. Naar dit restaurant komen wij nooit meer terug.
Het begon al slecht bij de binnenkomst, want de ober stonk heel erg naar zweet.Het eten was dus ook niet bepaald beter. Wij hebben twee kebabs besteld, shah kebab baargh en kebab soltani en twee glazen dough, en salade shirazi. De starter van het huis nan-panir sabzi hebben wij niet gezien (andere tafel hebben het wel gekregen). Mijn shah kebab was niet groter dan een gewone kebab baargh, maar toch paar euros duurder. De vlees was nog/al koud, en had een smaakje van oud/laag kwaliteit vlees en volledig doorgebakken, dus best wel taai. Beide koebideh (in soltani) en baargh was dus niet te eten. Rijst leek opgewarmd in de magnetron, ik vrees van de vorige dag nog, zeker niet vers gekookt. Dough was iets dikkere karnemelk, maar geen dough, had totaal geen kruiden in. De boorden bleven maar staan, niemand kwam ze halen voor half uur of vragen of alles naar wens is. Wij moesten dus zelf naar de bar gaan. Onze ober zat naast de bar aan de tafel en keek ons helemaal niet aan, was pistachios/zonnepitjes aan het vreten. Geen zicht dus.
Kortom, het eten was bijzonder slecht, service was afschuwelijk. Ik zal hier nooit terug komen. Er zijn veel betere Iraanse restaurants in Nederland waar je lekker kunt eten.

tiggerinlondon tiggerinlondon 28 mei 2010

Afschuwelijke, vreselijke plaats. Ik verklaarde duidelijk ik en vegetarisch was om SLECHTS vegetarische schotels te brengen en zij enkel probeerden die vleesschotels met het vlees weg over te gaan uit het als vegetariƫr wordt genomen!! Ik zou het niet eten en het personeel zou me niet laten weggaan en ik voelde gedreigd in het betalen. Nooit zal teruggaan.

Geef zelf je mening over Restaurant Tehran