7.6

Rokkaa doet mee aan de IENS DinerDagen

3 gangen voor €20
van 28 mei t/m 3 juni

Reserveer deze aanbieding!

Meer restaurants? Ga naar dinerdagen.nl!

Reserveer nu
Rokkaa over zichzelf

Op zondag 29 januari vanaf 16u pakt het Westelijk Handelsterrein uit met een culinair event! Tijdens ‘Proef het Westelijk Handelsterrein‘ geniet u van een smakelijke 4-gangen dinch. 7 toprestaurants verzorgen ieder overheerlijke culinaire gerechten. Aan de hand van de menukaart kiest u zelf uw gastronomische wandeling. De kaarten zijn te krijgen via www.wht-rotterdam.nl of de restaurants.

1 2 3 4 5 ouder »

Erol Erol 29 maart 2012

Met een Groupon voucher hier terecht gekomen. Wij hebben heerlijk gegeten! Een adres om snel weer een keer terug te komen.
Erol

JanBos JanBos 20 maart 2012

Hebben hier maandag 19 maart 2012 gegeten en het was perfect: entourage, bediening, goede muziek: sinatra, halleluja, kortom uitstekende achtergrond muziek, gastheerschap, toiletten en bovenal natuurlijk het eten met een heerlijke droge turkse witte wijn.

Ouarda Ouarda 7 maart 2012

Wij hebben weer fantastisch gedinerd in Rokkaa (restaurant). Alle gerechten waren heerlijk en alle gerechten worden vers gemaakt niks pakjes en zakjes, alles puur natuur en dat proef je! Bediening is prettig en geeft op verzoek volledige informatie over de gerechten of wijnen. Niet te veel poespas zoals je in sommige sterren restaurants kunt tegenkomen De keuken is geheel open dus ook nog eens heel erg leuk om te zien hoe de kok kookt. De bediening
Correct stijlvol geklede bediening ,aardig , geruisloos, kwamen direct als je iets wilde weten
vulde de glazen steeds op nieuw bij , opdienen en afruimen zonder dat de gasten er iets van merkte , kortom , bediening goed. ik kwam er voor het eerst door mee te gaan met een vriend, hij woont er sinds kort in de buurt.
ik ga zeer zeker nog veel vaker naar dit restaurant en beveel het aan bij iedereen die het maar horen wil aan...

Totoro Totoro 7 maart 2012

Ik ben hier samen met een vriendin gaan eten met een Groupon. Nu heb ik bij een aantal restaurants met Groupon gegeten maar die vielen vaak best tegen. Dit was zeker niet het geval met Rokkaa. Het restaurant zag er sfeerfol uit en de bediening was attent en vriendelijk. We hadden een 4 gangen menu en de timing was perfect we hoefden ons niet te haasten en ook niet lang te wachten op het volgende gerecht.

Als voorgerecht 6 verschillende mezze, dit was erg lekker alleen jammer dat er een huzarensalade tussen zat. Het tussengerecht gefrituurde filodeeg met fetakaas was ook heerlijk. Ik had de zeebaars als hoofdgerecht wat ook erg lekker was, de portie was ruim voldoende voor mij. Mijn vriendin had gegrild lamsgehakt met aubergine wat ook erg goed smaakte alleen qua portie toch iets aan de kleine kant.
Ik ben zeker van plan om hier terug te komen. Een echte aanrader!

figen figen 5 maart 2012

Wat een mooi pand en wat een lekker eten !! Ik ben in veel restaurants in Rotterdam geweest,maar dit is meteen 1 van mijn favorieten geworden..Vooraf 6 verschillende soorten meze’s op, erg lekker. Mijn vriendin had de gebakken ossenhaas met mozzarella, tomaat en pesto genomen als hoofdgerecht,ook zalig. Als hoofdgerecht koos ik voor zeebaarsfile met witte wijn saus en citroen,en die was ook echt verrukkelijk. Als dessert kan ik zeker Kunefe aanraden, engelenharen met fetakaas doorheen, met warme suikersiroop. Het wordt allemaal mooi gepresenteerd, de porties zijn goed, zit precies genoeg tijd tussen de gangen Personeel was keurig en gelukkig ook niet ' te netjes'. Ik zag dat ze heel leuk met kinderen waren.en ook een voordeel,het personeel laat je met rust. Ik vind het altijd zo irritant als ze 3x komen vragen of het smaakt. Eigenlijk alles perfect hier !

ayca ayca 2 maart 2012

De vernieuwde Rokkaa is een aanrader voor iedereen die van lekker eten en mooi interieur houdt. Het eten was weer erg smaakvol, het sausje met olijven en warm Turks brood was bijzonder lekker. De mezze verliezen in Rokkaa nooit hun kwaliteit, mijn complimenten aan de kok. De ossenhaas was erg mals en goed op smaak, het traditionele Turkse gerecht Hunkar Begendi was geweldig. De Turkse keuken ten top. In Rokkaa East meets West.

eltonElTurko eltonElTurko 2 maart 2012

Afgelopen woensdagavond gegeten met een groepje van 6 personen. Vriendelijke personeel. Snel en Attend. Voorgerecht als mix van gerechtjes gehad. Super lekker. Als hoofdgerecht had iedereen verschillende bestelt. Ik had de specialiteit van de kok bestelt: Mix grill. Vlees was mals en erg lekker gekruid. Nagerecht had ik huisgemaakte Kunefe bestelt. Complimenten aan Rokkaa. Hier komen wij zeker weer terug. Elton uit Schiedam

cityfanatic cityfanatic 2 maart 2012

Weer heerlijk gegeten in het verieuwde restaurant Rokkaa. Bediening was weer erg vriendelijk. Ten opzichte van het vorige restaurant is de keuken nu open en geeft een proffecionele en schone indruk. Altijd fijn om te weten.

ack ack 27 februari 2012

Ik heb hier laatst gegeten met mijn vriendin, het was heel lekker! Op aanraden van de uiterst vriendelijke bediening, begonnen we met de 6 verschillende mezze's als voorgerecht, die erg in de smaak vielen. Als hoofdgerecht namen we ossenhaas met mozzarella en pesto, een combinatie van heerlijke ingrediënten, die heerlijk smaakte! Voor het nagerecht namen we de zogenaamde 'Kunefe' die zeker een aanrader is! Rokkaa is zeer sfeervol ingericht en de lekkere achtergrond muziek zorgt voor een leuke en gezellige sfeer. Rokkaa is zeker voor herhaling vatbaar!

edwin27 edwin27 27 februari 2012

Alles klopt bij Rokkaa; prima sfeer,de bediening was vriendelijk en het eten was lekker. Prima prijs/kwaliteits verhouding. Als we in de stad zijn, komen we zeker weer!

1 2 3 4 5 ouder »

Geef zelf je mening over Rokkaa