Dinsdag 17 januari hier gegeten. Het eten was zeer smakelijk. Vooral het gerecht dat buiten de kaart om werd geserveerd. Erg sfeervol, mooie prenten en schilderijen aan de muur. Muziek was prima. Vriendelijke bediening. Een top avond gehad.
Zaterdag even voor een snelle hap na dag op het water. Uitgebreide kaart met voor elk wat wils. Goede wijn en vriendelijke enthousiaste bediening.
Lekker gegeten.
Donderdag 9 juli hier gegeten. Na een mooie avondfietstocht, gestopt bij de Herberg de Hollandse Leeuw en werden we gelijk tegemoet gelopen door de eigenaar en die ons van harte welkom heette.Een dergelijk welkom heb ik nog nooit eerder meegegemaakt.
Vandaag was de eerste dag van de nieuwe mosselen en die hebben we dan ook genomen. Heerlijk groot, vlesig en goed van smaak. Daarnaast waren er goed smakende sausen, die naar mijn idee NIET uit een potje kwamen.
Alom een goed restaurant en nu met het mooie weer een heerlijk terras.
Geef zelf je mening over Herberg de Hollandsche Leeuw