O'Pazzo Restaurant over zichzelf

In de binnenstad van Rotterdam, op de hoek van de Mariniersweg met de Hoogstraat, bevindt zich een bijzonder Italiaans restaurant: O’Pazzo, hetgeen zoveel betekent als ‘gek’. In deze groots opgezette ‘Italiaan’ waant u zich te gast in een vooraanstaand restaurant in Napels, waar de Italiaanse keuken tot in de finesses wordt geeerd en gecreeerd.

1 2 3 4 ... 16 ouder »

Matt_Preston Matt_Preston 17 maart 2012

Met een a la carte restaurant en een pizza/pasta restaurant onder één dak hebben wij pizza's en pasta's gegeten. Vriendelijke bediening, vlotte service, authentiek en origineel interieur en prima eten voor een nette prijs. Ruime keuze uit huiswijnen per glas en top koffie. Zeker een aanrader om 'even een hapje te gaan eten'.

IvoT IvoT 23 februari 2012

Afgelopen maandagavond verschrikkelijk lekker gegeten bij O'Pazzo. Menu van de chef was voortreffelijk. Alles goed op smaak en perfect bereid. Bediening zoals het hoort. Was niet de eerste keer dat we hier kwamen en zeker niet de laatste keer.

Ive2209 Ive2209 15 februari 2012

Lekker gegeten, niet echt Italiaans. Maar de bediening liet te wensen over. Eet u smakelijk was te veel van het goede, alleen een stagier kon deze zin over haar lippen krijgen, ook al had nog niet iedereen hun hoofdgerecht uitgeserveerd gekregen. Het is dat er op een woensdagavond de keuken er nog een beetje zin in had, want anders was het een verloren en te dure avond, jammer voor zo,n mooie zaak

grieksewijnen grieksewijnen 8 januari 2012

Nu 2 keer gegeten afgelopen weken, en werkelijk voortreffelijk! Uitstekende gerechten, perfecte wijnen, goed prijsniveau en uitstekende, vriendelijke bediening. Hier komen wij nog vaak terug!

Erwin T Erwin T 28 december 2011

De aankleding blijft geweldig , maar deze keer viel het eten toch echt tegen. De pizza was gewoon niet heet en net lekker..zaak was echt nog niet vol toen we gingen zitten maar alles was beetje gehaast..zonde !

herberdine herberdine 22 oktober 2011

Overheerlijk Italiaans eten echt super entourage erg leuk, wel gehorig, jammer toen ik vroeg om scroppino dat dat erg veel werk was om klaar te maken...dacht toch dat dit een echt Italiaans drankje was...bediening laat helaas wat te wensen over, jammer want het eten is erg goed!!

Thea13 Thea13 5 september 2011

Het eten is heerlijk, met name de Risotto. Leuke gerechten en een mooie entourage.Maar de bediening is niet top. Bij binnenkomst word je niet echt gastvrij ontvangen.Contact krijgen met de bediening is soms lastig. Wij hadden een aardig meisje en een onaardig meisje dat heft elkaar dan wel weer een beetje op...... Maar beter personeel aannemenzou een goede zet zijn.

frederickras frederickras 7 augustus 2011

Op 6 augustus hebben wij met vier personen in het restaurant a la carte gegeten. Het eten was bijzonder goed. Het komt niet vaak voor dat je in zo'n grote tent zo lekker te eten krijgt. Wij hebben allemaal bijzonder genoten; de risotto smaakte uitstekend, de vleesgerechten waren super en de desserts hebben ons ook goed gesmaakt. Ook de wijn (Nebbiolo) smaakte erg goed. De bediening heeft alles in de hand en doet wat het moet doen op een prettige, zakelijke manier maar van gastvrijheid van zijn Italiaans is hier absoluut geen sprake. Kortom een prima avond gehad. Toch zeker wel een aanrader voor wie van lekker eten houdt!

p_visser4 p_visser4 18 juli 2011

De gerechten en de presentatie zijn erg goed. De inrichting is leuk, veel details en de steenoven blijft natuurlijk geweldig. Als voorgerecht hebben we diverse Antipasti besteld, normaal gesproken gaat dit per tafel maar het mochten ook voor drie van de vijf personen. Het enige minpunt is de bediening. We moesten zelf vragen of we drinken konden bestellen en de rekening werd in het voorbijgaan op tafel gegooid. Jammer, zonder de slechte bediening zou het cijfer en de fooi zeker hoger zijn.

Erwin T Erwin T 12 mei 2011

zeker lekker gegeten en een aanrader. # gangen menu was zeer goed..

Scheiding tussen restaurant en pizzeria blijft onduidelijk. als ook achter de afscheiding een pizzeria gedeelte ingericht is kan je NIET uitleggen dat wij aan onze tafel geen pizza mogen bestellen terwijl de tafel naast je dat wel kan....t enige verschil was t tafellaken !

1 2 3 4 ... 16 ouder »

Geef zelf je mening over O'Pazzo Restaurant