| Keuken | Surinaams |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
MJVP 23 februari 2012 | |
We hebben hier met een grouponbon gegeten. Wat is dat toch een goede uitvinding. Vrienden van ons wilden surinaams eten uitproberen. Dit was een goede kennismaking met de de surinaamse keuken. Het eten is er gewoon goed! Het is een klein restaurantje, wel gezellig.
piet61 3 februari 2012 | |
Door het redelijke eten is het dan nog 'matig'geworden.
bianca72 22 oktober 2011 | |
Wij aten hier met een Sweetdeal-aanbieding: hoofdgerecht met een broodje of bijgerecht. Wij kozen voor bijgerechten: goede Telo met bakkeljauw en prima baka bana vooraf. Vervolgens lekkere roti kipfilet, waarbij we de rotiplaat weleens beter hebben gegeten. Ook namen we een Moksi met nasi waar verder ook weinig op aan te merken viel. Leuke zaak, beetje snackbar-achtig, lekker eten... alleen die muziek.... véél te hard, je kon elkaar amper verstaan. |
Rayzor 4 juni 2011 | |
De Surinaamse keuken is heerlijk, maar dit gaat helaas niet op voor dit restaurant. Het eten is namelijk smaakloos en de hoeveelheid die wij meekregen was zeker geen 40 euro waard, zoals deze zou moeten zijn volgens de waarde van onze groupon-bon. Hopelijk doet het personeel iets met de feedback! |
wobino 31 maart 2011 | |
Meijer
Geef zelf je mening over Alesi