Ramsey 6 december 2011 | |
Prima soep voor een redelijke prijs (euro 6.50 met brood). Vriendelijk personeel. |
jochem1 23 mei 2011 | |
Ik vond de prijs en de hoeveelheid soep niet in verhouding, dus erg duur voor wat je krijgt. Locatie oke. |
ww 21 april 2011 | |
Heerlijke soep. Stijlvol ingericht. |
mhipstra 19 juli 2009 | |
Lekkere soep met veel verse groenten. Laatste keer Tunesische groentesoep gegeten, op smaak gemaakt met kurkuma en oa gevuld met kikkererwten, pruimen, wortel en courgette. Lekker bakje vol smaak! Voor iets meer dan 5 euro voor een grote bak soep prima prijs/kwaliteit verhouding. |
Proever63324 6 augustus 2007 | |
Ik vind de soepjes van de soepwinkel erg lekker. Altijd originele keuzes voor de soep en heerlijke quiches hebben ze er ook. Vriendelijke bediening en dat alles voor een leuke prijs. |
Proever21863 8 februari 2007 | |
[Nederlands] De soep is heel goed en de omgeving leuk - echt een verandering van die 2004 mening. Kan mischien goeder koop worden, helaas de kost van leven vandag ...
Proever19064 6 juni 2004 | |
Helaas is ongeveer een klein jaar geleden Anja, de motor achter het fornuis vertrokken bij de Soepwinkel. Echte boullion wordt niet meer getrokken en de kwaliteit is hollend achteruit gegaan. Het interieur is \'opgeleukt\' met truttige items, vreselijk. De bediening, de nieuwe eigenaren, geven de indruk nooit in de bediening te hebben gezeten, er zit geen tempo en geen service meer in. |
Geef zelf je mening over De Soepwinkel