7.6
7.4

Op deze locatie is een nieuw restaurant geopend: Little Collins

Ramsey Ramsey 6 december 2011

Prima soep voor een redelijke prijs (euro 6.50 met brood). Vriendelijk personeel.

jochem1 jochem1 23 mei 2011

Ik vond de prijs en de hoeveelheid soep niet in verhouding, dus erg duur voor wat je krijgt. Locatie oke.

ww ww 21 april 2011

Heerlijke soep. Stijlvol ingericht.

mhipstra mhipstra 19 juli 2009

Lekkere soep met veel verse groenten. Laatste keer Tunesische groentesoep gegeten, op smaak gemaakt met kurkuma en oa gevuld met kikkererwten, pruimen, wortel en courgette. Lekker bakje vol smaak! Voor iets meer dan 5 euro voor een grote bak soep prima prijs/kwaliteit verhouding.

Proever63324 Proever63324 6 augustus 2007

Ik vind de soepjes van de soepwinkel erg lekker. Altijd originele keuzes voor de soep en heerlijke quiches hebben ze er ook. Vriendelijke bediening en dat alles voor een leuke prijs.

Proever21863 Proever21863 8 februari 2007

[Nederlands] De soep is heel goed en de omgeving leuk - echt een verandering van die 2004 mening. Kan mischien goeder koop worden, helaas de kost van leven vandag ...
[English]
The soup is very good and the environment is pleasant - definitely a difference from the 2004 review. The price could be a bit lower, yet alas, the cost of living today ...

Proever19064 Proever19064 6 juni 2004

Helaas is ongeveer een klein jaar geleden Anja, de motor achter het fornuis vertrokken bij de Soepwinkel. Echte boullion wordt niet meer getrokken en de kwaliteit is hollend achteruit gegaan. Het interieur is \'opgeleukt\' met truttige items, vreselijk. De bediening, de nieuwe eigenaren, geven de indruk nooit in de bediening te hebben gezeten, er zit geen tempo en geen service meer in.

Geef zelf je mening over De Soepwinkel