Bediening goed, mooie tent, leuke gerechten met mooie presentatie, maar de keuken laat vaak steken vallen met simpele dingen. Oude broodjes, sla niet goed gewassen, gangbare dingen niet op voorraad, etcetera. Zonde.
Op 1 januari 2011 hier geslapen en gegeten, voorgerecht kreeften soep, echt een enorme kom, lekker maar heel erg hoog op smaak, kaasstengel hebben we beide niet verder gegeten deze is echt veeeel te zout.
Toen "eten wat de pot schaft", hertemedeaillons, Was een tournedos, super gebakken, heerlijk. Als afsluiter een kaasplankje voor een persoon, we hebben er met z'n tweeen van gegeten en er was nog over lekker met appelstroop en vijgenbrood en druiven. Jammer dat het niet uit een klimaat kast kwam, erg royal gepresenteerd maar net iets te koud. Voor ons samengevat beslist een plekje om terug te komen, met fijne bediening. last but not least, er kwamen nog gasten om 9 uur naar beneden, de keuken was op 1 januari vroeg gesloten, omdat alles dicht was in het dorp besloot de bediening en de chef een uitzondering te maken en ook deze mensen mochten nog van de kaart eten KLASSE !!!!!
Bij binnenkomst valt de smaakvolle inrichting op, iets wat hoge verwachtingen kweekt. Helaas sluit de kwaliteit van het eten hier niet bij aan. De opmaak van de borden laakt creativiteit, en mijn maaltijd(Titel: "Eten wat de pot schaft") was ver beneden elke maat voor een restaurant. Het was de kok zelfs succesvol gelukt om de noodles uitermate slecht te bereiden, en de 4 puntjes vlees waren volledig uitgebakken. Opvallend genoeg waren er twee tafels om ons heen waar eten terug naar de keuken ging.
Gezegd moet dat het personeel haar best doet, maar doordat er geen sturing is loopt het alsnog in het honderd. In mijn geval heb ik 30 minuten gewacht op een drankje, toen maar om koffie gevraagd en weggegaan. Hier zal men nog een hoop moeten leren, want op deze wijze is het een afbreuk op het bijgelegen hotel.