Hier verschillende keren gegeten. Maar de laatste 2 keer (in 2011) was het meeste Spaanse verdwenen en waren het Hollandse hapjes op een Spaans uitziend schaaltje. De laatste keer was de zogenaamde spaanse ham gewoon ronduit vies. Zeer smakeloos, nat en zout hammetje. Kom hier nooit meer terug. Erg jammer. Want de eerste 2 keer in voorafgaande jaren hebben we daar zeer lekker gegeten. Een teleurstelling.
Goed restaurant met vrolijke bediening. Het eten is inderdaad niet typisch Spaans, maar heeft wel z'n tintjes en is erg lekker. Alles is goed op smaak en lekker gevarrieerd. Ook de ambiance is mooi en rustig. Wat ons ook opviel is dat je de tafels niet zo op elkaar staan. Dat geeft ons wel een fijn gevoel.
Wij hebben er tapas gegeten, maar als je een beetje tapas-restaurent gewend bent, valt dit erg tegen. Weinig authentieke smaak ("te Hollands") en de knoflookolijven lijken zo uit een bakje van de supermarkt te komen. Bediening was tikje 'onhandig', weinig ervaren.
We waren met zijn drieen te eten. Gezellig gegeten en je kan gezellig tafelen. In het begin werden we vlot geholpen. We hadden alledrie een zeven gangen menu. Halverwege de gangen kreeg ik het gevoel 'vergeten' te worden. Dat was zonde, na zo'n vlotte start. Al met al lekker eten voor een goede prijs, in een gezellige ambiance.
Met grote groep het meest uitgebreide menu genomen. Heel lang wachten tussendoor. Geen extra brood oid. Eten was wel lekker maar niet speciaal. Heel veel goedkope tapas voordat er eindelijk wat lekkers kwam in de vorm van een stukje vlees en vis. Hoeveelheden waren echt minimaal, bijv. 1 asperge, 1 blokje vis van 1x1 cm, 2 garnalen etc. Het leek dan wel veel, maar de mannen bij ons aan tafel gingen met honger weg. En het irriteerde enorm dat het zolang duurde tussen de gerechten.