djordje 25 augustus 2011 | |
Gisteren op 24 augustus 2011 voor het eerst weer na jaren naar het centrum geweest van Rotterdam,veel gehoord over de ijszaak van Alting op de Meent.
eakuiper 21 juli 2011 | |
Ben een redelijk kritisch ijseter, maar mag de IJssalon altijd graag bezoeken! Leuke smaken die ook nog eens goed smaken en goede prijs-kwaliteit verhouding. |
proefster1 6 juli 2011 | |
jammie, jammie, jammie, heerlijk ijs , prima locatie. bediening : tsja er zitten er wel bij die het helemaal snappen > en andere : ach een vakantie baantje |
Yappuh 24 mei 2011 | |
Bijzonder en erg lekker ijs...waar anders is ijs met echte bitterkoekjes, met echte appeltaart, met echte snickers etc.... |
Viefjuuh 19 mei 2011 | |
De ijsjes hier zijn echt super lekker!! Altijd heel jammer dat je zolang moet wachten. De rij staat meestal tot buiten! Maar dan heb je ook wat! |
Fan of food 9 mei 2011 | |
Wat hebben ze hier heerlijk ijs. Je proeft hier gewoon de ingrediƫnten, als je mango neemt, proef je mango. Klasse! Voor mij gaat er niets boven de pure chocolade. Altijd smullen. Maar ook de andere smaken zijn altijd goed! |
DinerVoorTwee 1 mei 2011 | |
Fantastisch ijs! Vooral het chocoladeijs is een aanrader. |
kruitjeroermeniet 21 april 2011 | |
Het lekkerste ijs van Rotterdam |
Erik Dekker 14 maart 2011 | |
Kom hier alleen voor het ijs, niet voor de sfeer en de bediening
foody00 12 december 2010 | |
Hier eet je het beste ijs van Nederland (ik ken althans geen betere zaak). Gelukkig kan je in de IJssalon in hartje Rotterdam heerlijk ijs kopen. De pistache, cappuccino, banaan en verse munt zijn heerlijk (maar probeer ook niet andere smaken). Als ik in de buurt uit eten ga neem ik nooit een dessert maar ga ik na afloop een ijsje in de IJssalon halen. |
Geef zelf je mening over De IJssalon