6.7
7.1

1 2 3 ouder »

djordje djordje 25 augustus 2011

Gisteren op 24 augustus 2011 voor het eerst weer na jaren naar het centrum geweest van Rotterdam,veel gehoord over de ijszaak van Alting op de Meent.
Bij binnenkomst eerst maar een expresso genomen met mijn vrouw,de vrouwelijke bediende wist niet hoe het apparaat werkte.De mannelijke bediende (waarschijnlijk de eigenaar) had meer interesse in zijn telefoon als in zijn klanten,hij werd er bijgehaald en vertelde hoe het werkte.Ik kreeg van de vrouwelijke bediende 2 kopjes expresso voorgeschoteld,ik kon nog net de bodem zien in allebei de kopjes zat nog geen 2-3mm koffie en bij de kopjes kregen wij 2glazen water.Een glas koud en bij de andere een glas warm water(wat is de bedoeling hiervan)Ik ben naar de mannelijke bediende gegaan (wij waren toen al 5 minuten verder)hij wilde zijn telefoon wel even neerleggen om 2 normale kopjes in te schenken,zonder zich te verontschuldigen en begon weer te sms.Dan maar een ijsje, deze was wel naar mijn zin(ontzettend lekker)maar alleen zonder van de wafel het leek wel kaugom.Voor de volgende keer denk ik wel goed na,alleen een ijsje zonder wafel en de expresso neem ik dan wel thuis.En komt niet echt professioneel over als je de hele tijd zit te sms,let beter op hetgeen wat er in je zaak gebeurd.

eakuiper eakuiper 21 juli 2011

Ben een redelijk kritisch ijseter, maar mag de IJssalon altijd graag bezoeken! Leuke smaken die ook nog eens goed smaken en goede prijs-kwaliteit verhouding.

proefster1 proefster1 6 juli 2011

jammie, jammie, jammie, heerlijk ijs , prima locatie. bediening : tsja er zitten er wel bij die het helemaal snappen > en andere : ach een vakantie baantje

Yappuh Yappuh 24 mei 2011

Bijzonder en erg lekker ijs...waar anders is ijs met echte bitterkoekjes, met echte appeltaart, met echte snickers etc....

Viefjuuh Viefjuuh 19 mei 2011

De ijsjes hier zijn echt super lekker!! Altijd heel jammer dat je zolang moet wachten. De rij staat meestal tot buiten! Maar dan heb je ook wat!

Fan of food Fan of food 9 mei 2011

Wat hebben ze hier heerlijk ijs. Je proeft hier gewoon de ingrediƫnten, als je mango neemt, proef je mango. Klasse! Voor mij gaat er niets boven de pure chocolade. Altijd smullen. Maar ook de andere smaken zijn altijd goed!

DinerVoorTwee DinerVoorTwee 1 mei 2011

Fantastisch ijs! Vooral het chocoladeijs is een aanrader.

kruitjeroermeniet kruitjeroermeniet 21 april 2011

Het lekkerste ijs van Rotterdam

Erik Dekker Erik Dekker 14 maart 2011

Kom hier alleen voor het ijs, niet voor de sfeer en de bediening

IJs is uitstekend!

foody00 foody00 12 december 2010

Hier eet je het beste ijs van Nederland (ik ken althans geen betere zaak). Gelukkig kan je in de IJssalon in hartje Rotterdam heerlijk ijs kopen. De pistache, cappuccino, banaan en verse munt zijn heerlijk (maar probeer ook niet andere smaken). Als ik in de buurt uit eten ga neem ik nooit een dessert maar ga ik na afloop een ijsje in de IJssalon halen.

1 2 3 ouder »

Geef zelf je mening over De IJssalon