Savelberg doet mee aan de IENS DinerDagen
3 gangen voor €40
van 28 mei t/m 3 juni
ggraaf 12 april 2012 | |
Gisteravond het lentemenu gegeten. Ware kunstwerkjes op je bord. Maar naast een feest voor het oog, was het ook een feest voor de smaakpapillen. Het was heerlijk. Vergezeld van een wijnarrangement met zeer passende wijn, uitleg van een enthousiaste sommelier die werkelijk wat te vertellen had. Bediening was uiterst voorkomend, prettig in de omgang en absoluut niet stijf. Mooi restaurant in een mooie omgeving. Een ontzettend geslaagde avond. Het smaakt naar meer. Voor mensen die van veel en rustiek eten houden, ga ergens anders eten. Dit is voor de liefhebber van de verfijnde keuken. De prijs-kwaliteitverhouding van het lentemenu is uitstekend. |
deheiden 22 maart 2012 | |
wij hadden het winterarrangement en vonden de spijscombinaties zeer verfijnd. De wijnen sloten goed aan bij het eten. Het personeel was vriendelijk en gaf goede uitleg. Het tempo was wat traag,maar het is nu eenmaal geen chinees. De porties waren voor ons voldoende, je komt voor de verfijnde smaken en niet om te bunkeren.
Vleesje 7 maart 2012 | |
Gegeten met bedrijf.
petervdploeg 6 maart 2012 | |
We hebben hier in de restaurantweek gegeten en dat was duidelijk te merken. Eten was lekker maar zeker niet bijzonder, bediening was ongeinteresseerd en de toelichting bij eten en wijjn was inspiratieloos. Op deze manier niet ster-waardig, dus doe of niet mee of maak er wat meer van. |
positiontrader 25 januari 2012 | |
Dit is duidelijk vergane glorie ,de ligging van het pand uitmuntend ,maar daar is alles mee gezegd.
Coquille 25 januari 2012 | |
Kort geleden hebben we hier genoten van het speciale winterarrangement. Heerlijke, verfijnde gerechten met bijpassende wijnen, water en koffie voor een vaste prijs. Zoals altijd een prettige en voorkomende bediening. Het arrangement is een fijne formule, je weet zo doende precies waar je aan toe bent. Aanrader! |
robblijleven 27 december 2011 | |
aardig gegeten, maar zeker niet super vergeleken met andere gelijksoortige restaurants in nederland; weinig vernieuwend. wel mooie ambiance om je kerst te vieren.
Vladdrac 30 november 2011 | |
Moeilijk, ik zit er te twijfelen over redelijk of goed, uiteindelijk kies ik toch voor redelijk.
Ingeborg 16 oktober 2011 | |
Na een jaar of 2 niet te zijn geweest maar weer eens Savelberg bezocht. Het eten was geweldig. Veel beter dan we ons herinneren. Heerlijk van amuses tot friandises bij de koffie! Bediening kan wel soms wat scherper. |
Coquille 12 oktober 2011 | |
In het kader van de restaurantweek aten wij hier het drie-gangenmenu met - tegen betaling - een extra tussengerecht van vis.
Geef zelf je mening over Savelberg