| Activiteiten | Catering, High tea |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Gisteravond heerlijk gegeten bij De Beukenhof, nadat we bij De Soldaat van Oranje waren geweest. Mooi restaurant, overwegend attente bediening. Wel aan de prijs, zeker met het water. Maar de moeite waard!
Voor het eerst van ons leven een Groupon bon gebruikt. De Beukenhof serveert een vast 6 gangen menu voor die gelegenheid. Maar er werd rekening gehouden met dieetwensen, en toen twee van de vier een alternatief vroegen voor een van de gerechten was dat geen enkel probleem. Voorgerecht van kalfscarpaccio was smakelijk. De lofsoep was een van de favorieten van de avond, romig en pittig. De ravioli gevuld met kreeftenstaartjes viel ons wat tegen, was iets aan de zoutige kant, maar het betrof slechts een gang. Hoofdgerecht van runderstaartstuk was weer zeer goed, alhoewel de risotto niet volledig goed gegaard was. Het wijnarrangement was verzorgd, met enkele verrassende wijnen. De bediening was professioneel in een behoudend informele aanpak, heel plezierig. Wij waren hier al lange tijd niet meer geweest, ons volgende bezoek zal zeker minder lang op zich laten wachten.
Gegeten op: 30 maart 2013.Afgelopen week hier nav een Groupondeal geweest. Was een zeer prettige ervaring. Gerechten waren zoals in eerdere recensies goed. Niet heel speciaal maar gewoon zoals het hoort. Leuk detail was dat de amuse bestond uit een x aantal toastjes met 2 ogende 'verftubes' wat guacamole en een soort knoflooksaus bevatte. Leuk gevonden. Tafels waren idd wat krapjes, decor was erg mooi...
Gegeten op: 15 maart 2013.
Getracteerd door mijn vriendin op een Groupon 6 gangen menu. In de recensies hiervoor wordenm de gerechten al beschreven. We vonden alles heerlijk, verfijnd, geraffineerd, terwijl de witte en rode huiswijn een heerlijke begeleider waren (€60 voor beide flessen samen!). Daar kwam bij een bijzonder sfeervolle ambiance met open haard, een muziekluidspreker boven het hoofd waarvan de luidheid instelbaar was en waarvan de muziek ook zweeg toen de zaal vol begon te raken, en een uiterst attente en vriendelijke bediening. We waren zeer tevreden, maar er was één minpuntje: vier van de zes gangen bestonden voornamelijk uit vlees en vis, de soep met een snippertje aal niet meegerekend. Ik vind dat a) teveel, b) niet helemaal gezond, en c) een gemiste kans, omdat ook van groenten heerlijke gerechten te maken vallen, zoals bepaalde sterrenrestaurants wel bewijzen. Hier zit nog een uitdaging voor de koks. Ook de koolhydraten kwamen wat karig aan bod (alleen wat risotto). Het (heerlijke) brood ging dan ook helemaal op. Evengoed stapten we dik tevreden de deur uit.
Gegeten op: 16 februari 2013.
De Beukenhof krijgt van ons een 10! Wat een verrukkelijke combinaties in ons 6 gangen menu. Een aanrader.
De wijnen uit het wijn arrangement pasten er voortreffelijk bij en de sommelier wist het allemaal prima uit te leggen.
De bediening was helemaal in orde evenals de timing, nooit te snel maar ook niet te lang wachten, precies goed.
Chapeau!
Het restaurant is smaakvol ingericht, de glazen fonkelen , het tafellinnen is smetteloos en het bestek glimmend gepoetst. Ook dat draagt bij aan een perfecte avond.
Wij komen graag terug.
Martina van Deurzen
Schrijf zelf een recensie over De Beukenhof
Schrijf hieronder je recensie over De Beukenhof. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.