Fish 'n Dish

Er zijn nog 3 proefformulieren nodig, vul in!

Zwanenstraat 22
6811 DD Arnhem
Telefoon: toon telefoonnummer
Geopend (of niet?)

Keuken: Internationaal, Vis
Keuken open: . Ma gesloten. Di keuken open van 16:00 tot tot 22:00,wo keuken open van 16:00 tot tot 22:00,do keuken open van 16:00 tot tot 22:00,vr keuken open van 16:00 tot tot 22:00,za keuken open van 12:00 tot tot 22:00.
Gemiddelde menuprijs: €20.00
Huiswijn per fles: €20.00
Huiswijn per glas: €3.50
Betalen:
Kenmerken: Biologisch, Fingerfood, Gluten vrij, Lactose vrij, Hip/trendy, Afhalen

Share |

Verdeling van de 8 meningen

38%

50%

12%

Beoordelingen van gasten samengevat

Nog onvoldoende recente beoordelingen om samen te vatten.

Dit zeggen de gasten over Fish 'n Dish

ErnstKraaij
Uitstekend 10-08-2010
1 0
Wat is Roald toch een kunstenaar! Altijd prima cuisine (kom daar maar eens voor). Pas weer heerlijk gegeten, forel op een bedje van bonen en chorizo! Ik kom vaak terug. Arnhem is niet ver! De reis meer dan waard.
mlombaers
Goed 31-07-2010
0 0
Fastfood, maar dan echt goed, het kan.
everhard
Uitstekend 29-07-2010
0 0
Heerlijk gegeten en gedronken op het terras. Daar we geen keuze konden maken uit de menukaart, hebben we alles genomen. Erg lekker en vers! Een pluim voor de gastvrijheid van de kok/eigenaar en zijn medewerkers. Echt een aanrader!!!
hfavandepas
Uitstekend 16-05-2010
0 0
Al meerdere keren gegeten. Elke keer weer perfecte en verrassende visgerechten. Het zelfde geldt voor de wijn. Fish n Dish kan er voor sommigen misschien uit zien als een soort van 'design snackbar' maar het is in werkelijkheid 'n 1 sterren visrestaurant ! Overal waar ik kom (met vakantie e.d.) zoek ik bewust naar visrestaurants en heb er dus inmiddels al heel wat van binnen gezien. De kok bij Fish
SandraB
Goed 07-05-2010
0 0
Het is geen restaurant te noemen, maar wel de moeite waard om eens op een andere manier een " snelle hap" te eten, in een ambiance dat je er wel relaxed je tijd er voor neemt. Glaasje wijn erbij... De fish en chips waren heerlijk bereid.

NB Bekijk alle meningen van Fish 'n Dish bij het Meningen tabje.

Beoordeel Fish 'n Dish zelf!

Je mening dient te gaan over Fish 'n Dish. De redactie van deze site behoudt zich het recht voor om niet terzake doende meningen te verwijderen. Hierbij worden onze huisregels gehanteerd.

Algemene indruk:
Slecht Matig Redelijk Goed Uitstekend