1 2 ouder »

silvia9 silvia9 28 augustus 2011

Via Groupon een voucher gekocht voor dit restaurant. De eerste keer dat ik er kwam werd me verteld dat ik moest bestellen en dat het die dag niet meer kon ivm drukte. Werd zeer onvriendelijk te woord gestaan door een een medewerker die er nogal smoezelig uitzag. Niet echt een visitekaartje voor een restaurant. Alsnog een afspraak gemaakt voor een dag waarop ik wel mijn voucher kon inleveren. Die dag bleef het restaurant dicht. Ik heb vervolgens nog proberen te bellen, zonder resultaat. Voel niet meer de neiging om hier nog een keer langs te gaan. haal mijn sushi wel bij een zaak waar ze wel schoon achter de werkplek staan en waar klantvriendelijkheid nog leeft.

g.kho g.kho 29 juli 2011

Met Groupon mijn vooraf betaalde sushi willen ophalen. Maar de medewerker achter de balie zag geen kans die te maken. Hij had het te druk. In het hele, sjofele zaakje zaten twee andere klanten, die overduidelijk bij elkaar horen, op een tafel met hun benen te wiebelen. Noem dat maar druk. Ik moest tegen sluitingstijd maar terugkomen. Omdat dat niet kan, zegt hij dat ik mijn geld maar moet terughalen van Groupon. Laat ik nou gedacht hebben dat die vouchers bedoeld waren om nieuwe klanten aan je te binden. Asialicious heeft kennelijk liever toeristen die maar één keer komen en die je alles kunt voorschotelen en exhorbitant laten betalen. Wat een aanfluiting. Onbestaanbaar. Schoolvoorbeeld van hoe het niet moet.

mikoprorok mikoprorok 4 juli 2011

Ik heb alleen maar slechte ervaringen met dit afhaaltentje. Ik had 2 stuks Groupon gekocht voor een sushi aanbieding. De 1e keer dat ik langsging waren ze dicht, terwijl er 7 dagen per week geopend staat op hun deur en flyers. De 2e keer krijg ik opeens te horen dat ik 24 uur van tevoren moet bellen om het te reserveren. De 3e keer dat ik een dag van tevoren bel, krijg ik te horen dat ze helaas niet kunnen leveren de volgende dag, maar ik kan wel nog dezelfde dag mijn sushi ophalen.
Het bakje sushi dat ik 2 uur later ophaalde, was echt te troosteloos voor woorden: vieze klompjes veel te natte rijst, uit elkaar vallende rolletjes. En de ingrediënten bestond uit voornamelijk komkommer en stukjes zalm die er uitzagen alsof ze al een paar dagen buiten de koeling lagen. Ik ben terug naar binnen gegaan en de enige reactie was dat ze de rolletjes even hebben aangedraaid, die na 2 minuten weer losgingen.
Het zag er zo onsmakelijk uit en ook de jongen die hier werkt ziet er niet uit als iemand waar je je eten door wilt laten aanraken. Ik heb het bakje dus weggegooid. Ik heb nu een klacht ingediend bij Groupon en ik zal ook mijn 2e voucher dus niet gaan gebruiken. Ik zal hier nooit meer komen en eigenlijk hoop ik dat ze snel hun deuren sluiten. Ik zou me rotschamen als ik de eigenaar van deze tent zou zijn.

miriam123 miriam123 29 juni 2011

Ook sushi besteld via Groupon. Dag van te voren gebeld, afspraak gemaakt om het op te halen. Bij aankomst niets klaar, of ik maar een uur later wilde terugkomen, want de sticky rice van gisteren was niet echt goed meer....... Nee dus. Kreeg lullig bakje Indonesisch eten mee. Slechte ervaring, slechte service en slecht eten!
Dus echt complete afrader, gewoon niet doen!!!!!!

Proever27414 Proever27414 16 juni 2011

Zeer slechte ervaring via groupon opgedaan.
Asialicious betekent slechte service, slechte producten , slechte dienstverlening en slechte kwaliteit.

Complete afrader !!!!!!!

Fe125 Fe125 7 juni 2011

Slechtste sushi ooit!

Besteld: Via de Groupon deal een bakje sushi twv €18
Gekregen: ongeveer 14 kleine stukjes nigiri en maki sushi van de goedkoopst mogelijke ingrediënten. Bijna alleen maar komkommer, surimi en vieze plakrijst, 2 stukjes met zalm en 2 stukjes met avocado.

Daarnaast hebben we nog 2 handrolls besteld, 1 zalm en 1 garnaal. In de laatste zat de harde staart van de garnaal gewoon middenin de roll in de rijst gerold!

Bah bah bah! De tweede bon gooi ik weg en ik heb een email naar Groupon verstuurd.

KJGR KJGR 1 juni 2011

Erg slecht! Ik heb het niet gegeten! Ik heb nog nooit zo'n slechte sushi gezien! Ik heb het namelijk niet gegeten, maar weggegooid. Ik was bang om ziek van te worden (het was via de groupon, maar ik heb nog nooit zo'n slechte ervaring gehad)Verschrikkelijk. Niet doen! - Very, very bad! Worst experience ever!

ellesp ellesp 23 maart 2011

Ik heb nog nooit zo'n slechte sushi gegeten. Het mag niet eens de naam sushi hebben. Het waren met de hand gekleide kliederrijst prakjes met een stukje vis of wat anders erop of erin. Eigenlijk was het in z'n totaliteit verschrikkelijk lachwekkend. We hebben 2 bakken van 18,- weggegooid. Dat doen we niet snel. Wil er geen woorden meer over vuilmaken. Zonde van de energie.

Lorraine Lorraine 6 maart 2011

Pictures in their flyer are beautiful but this is the worst sushi I have ever eaten in Amsterdam. It was a groupon deal but wasn't even worth it at half price...tiny pieces of smelly fish, bad rice...real amateurs. Maybe their warm food is better.

marcomeurs marcomeurs 12 mei 2010

Dezelfde kwaliteit als de snelle wokrestaurants in de stad, alleen is alles hier vooraf bereid en zetten ze het voor je in de magnetron. En ze zijn goedkoper. Er is 1 tafeltje om binnen te eten, maar het is er wel wat koud.

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over Asialicious