Lekker ontbeten in deze gezellige lunchroom met Franse sfeer. Vriendelijke bediening en een heerlijk roerei. Alleen jammer dat er niet werd gevraagd of je bruin of witbrood wilt. Ik heb graag de keus. Carrot cake was subliem!
Gezellige sfeer, goed ruim van opzet, prettige muziek op de achtergrond. Lekker eten, veel verschillende soorten thee en een vriendelijke bediening. Jammer is alleen dat de serveerster vraagt of je bruin of wit brood wilt, wanneer je dan bruin zegt wordt zonder mede te delen 50 cent extra in rekening gebruikt, nou gaat t mij niet om die 50 cent natuurlijk.... Wanneer ik dit opmerk als ik naar de bon kijk dan wordt er alleen gezegd dat ze er de volgende keer rekening mee zal houden. Dat gaan we natuurlijk wel uitproberen want ondanks dit soort kleine dingen (lippenstift op het theeglas) kom ik graag terug voor een nieuwe kans
Gezellige Lunchroom waar de Franse sfeer echt is terug te vinden. Heerlijke koffie, zeer vriendelijke bediening en het broodje humus met gegrilde groenten kan ik je zeker aanraden!
Uitmuntende koffie. Kom je niet vaak tegen in Den Haag... Leuke lunchkaart met een orginele Croque Monsieur. Jammer van die kleine tafeltjes zodat je laptop of krant niet goed past.