Dreamz, Restaurant & Bar over zichzelf

Voor groepen vanaf 20 personen bieden wij een heerlijk diner buffet aan vanaf € 28,50 per persoon. Begin met heerlijke voorgerechten, gevolgd door koude en warme hoofdgerechten (vis en vlees) en geniet lekker na van ons uitgebreide dessertbuffet. Wilt u toch liever wat exclusiever eten? Dan kunt u terecht in ons exclusieve à la carte gedeelte van het restaurant.

KeukenInternationaal
Lunch
Diner

missmilano missmilano 7 februari 2012

Eten was erg simpel, en onder onze verwachtingen. Voorgerecht: sla met forel en mayonaise-saus, zag er heel simpel uit en zo smaakte het ook. We kregen het voorgerecht tweemaal geserveerd (???), dus uitgelegd dat we die gang af hadden gehad, waarna ze niet begrepen waar de borden dan naartoe moesten. Hoofdgerecht: Biefstuk met pepersaus, quiche en groente. Vooraf is er niet gevraagd hoe we de biefstuk wilde hebben. We kregen hem medium-raw geserveerd. De biefstuk was taai en zat vol zeentjes. Groente (gemixte boontjes) kwam zo te zien uit een pak en was slappe hap zonder smaak. Quiche was lekker. We hebben geklaagd en er werd ons een nieuwe biefstuk aangeboden. Deze hebben wij afgeslagen, omdat we geen trek hadden om nogmaals te moeten wachten op nog een taaie hap. Ook hier was het gerecht weer erg simpel en krijg er een hoog studenten-kok gevoel bij. Dessert: Bosvruchten bavarois met slagroom. Opzich wel lekker, als je de taaie onderkant verwijderde. Tijdens het eten was het erg koud in het restaurant. Wij hebben meerdere keren geklaagd bij de bediening, waarop werd geantwoord dat ze het gingen uitzoeken en zouden laten weten. Na een tijd weer zelf gevraagd of er al iets bekend was, omdat ze niet uit hun zelf kwamen. Ze wisten het niet. "Waarschijnlijk omdat het zo koud buiten is en we een warmtesysteem hebben". Andere gasten om ons heen hadden het ook koud en hebben ook geklaagd. Na veel gezeur van ons allemaal kregen we uiteindelijk een fleedekentje. Aan het eind werd ons gevraagd of alles had gesmaakt, waarop wij "nou eigenlijk niet" antwoorden. Waarop de bediende alleen "Oke" zei. Personeel is jong, onervaren en niet betrokken. Staan liever met elkaar te kletsen dan dat ze de klanten in de gaten houden. Onze glazen stonden vaak lang leeg. Slecht restaurant, komen we nooit meer!

Corale Corale 19 september 2010

Wij waren er met 10 personen om een verjaardag te vieren op een zaterdagavond. We gingen voor de luxe (althans zo wordt het aangeprezen) buffet-variant. De voorgerechten: 2 soorten soep. De mosterdsoep was behoorlijk waterig. Koude voorgerechten: vis (oa zalm) en te simpele gemengde salade. Dressings apart. Het viel op dat de porties die in het buffet werden gepresenteerd klein waren. Als je dan met 10 man staat te scheppen neem je al kleinere porties. Toen we de 2e keer voor de warme gerechten gingen, was meer dan de helft van de bakken leeg. Drank is inclusief en de glazen stonden regelmatig lang leeg. Obers moesten steeds worden geroepen. Definitief niet het geld waard als je die 33 euro moet betalen.

islandhopper islandhopper 25 augustus 2010

we kwamen af op een advertentie (we wonen ind e buurt), maar wisten eigenlijk niet dat je bij ons in de buurt zo goed kon eten. Het was druk, beetje hectisch zelfs, maar de mensen van de bediening gingen daar leuk mee om. We hadden tonijn carpaccio vooraf, zeker doen, een aanrader! de kaart is beetje Italiaans/frans. Sfeer is leuk alhoewel het wel druk was die avond, maar goed.

dahnee dahnee 22 juni 2010

per toeval kwamen we afgelopen zaterdag in Dreamz terecht. Erg verrast was ik dat we de WK wedstrijd hier LIVE konden volgen op groot scherm. We waren met groepje, dus de sfeer zat er meteen goed in! Lekker biertje gedronken en wat snacks besteld. na de wedstrijd nog even blijven babbelen. Toen zagen we dat er gebruik kon worden gemaakt van buffet voor slechts 22,00 euro omdat we met 12 man waren! Super gewoon. We zijn uiteindlijk nog tot half 10 biljven zitten. Supermiddag en avond gehad hoor!

traveller2010 traveller2010 11 mei 2010

leuke sfeer, goed eten, mediterraanse invloeden, aardige gastheer hadden we, die weet wel hoe het moet. Kwaliteit en portiegrootte waren prima. Mooi loungeterras, en gratis wifi maakt het compleet.

Geef zelf je mening over Dreamz, Restaurant & Bar

LunchDiner
Maandagvan 12:00 tot 21:00
Dinsdagvan 12:00 tot 21:00
Zaterdagvan 12:00 tot 21:00
Zondagvan 12:00 tot 21:00

Meld dit restaurant als gesloten