bangma82 14 april 2012 | |
Op vrijdagavond gegeten bij Tante Til. De tent doet ietswat armoedig aan, zeker beneden. Boven is het allemaal eenvoudig, maar oke. De bediening is vriendelijk en het eten is snel gemaakt. Het eten was echter wel erg goed. De garnalen en de pestorolletjes waren super. Het overige eten was ook uitstekend. Dit is wel het verschil tussen eten en lekker eten!! Bovendien een mooie prijs voor lekker eten. Echt een aanrader! |
freubel 5 april 2012 | |
Leuk klein restaurant met authentiek eten, kleine kaart maar met vriendelijke bediening en gemoedelijke sfeer. Eten is lekker en heeft voor ieder wel een goede keuze. |
Image 5 maart 2012 | |
Gastvrij. De bediening is heel vriendelijk. Het eten lekker en ruim voldoende. We aten een aanbiedingsmenu, met diverse keuzemogelijkheden. Het was een onverwachte en positieve kennismaking met de keuken van tante Til ! |
bassyl 4 maart 2012 | |
Heerlijk gegeten en de bediening is heel vriendelijk. Het is geen avondvullend diner, maar ideaal voor met vrienden en kinderen om te gaan eten. Vooral de lasagna met spinazie en feta was erg goed. Het toetje baklava was voorzien van fruit en dat is een lekkere combinatie. |
jurgen1 28 februari 2012 | |
gegeten met de sweatdealbon, goede kaart voor 3 gangen menu, voldoende keuze; aardige bediening goede uitleg;en het eten was lekker, ga hier zeker nog een keer eten of afhalen |
Joker 20 februari 2012 | |
Regelmatig halen we hier eten. De bediening is altijd attent en gastvrij en geeft geduldig uitleg over wat er allemaal is. Het eten is erg lekker. Goede prijs-kwaliteitverhouding. |
Marieke_sassen 23 januari 2012 | |
Min of meer bij toeval zijn we bij 'De keuken van Tante Til' beland, het ligt helaas niet op de dagelijkse route. Maar het was het omrijden meer dan waard, wat hebben we hier lekker gegeten. Het personeel is super vriendelijk en je proeft het enthousiastme van de eigenaren. We hebben een heerlijk drie-gangen menu op, waarbij vooral de tomatensoep en de lasagna aan te bevelen zijn. Heerlijk, en betaalbaar. Kortom, we komen hier zeker nog eens terug! |
patricia_22 17 november 2011 | |
Ik vond 't geweldig! Wat een gezelligheid, zo gastvrij, en leuk en echt heerlijk gegeten. Van begin tot eind een succes, en dat bij koud winterweer, 's zomers moet het hier echt een feestje zijn. Moesten uit Haarlem komen, helaas niet voor iedere week weggelegd, maar ga zeker terug. Gemengd bord voorgerechtjes en je hebt het gevoel dat je op vakantie bent. Super! |
anna01 23 oktober 2011 | |
heerlijke witlof gehaald met hete kip en ovenaardappeltjes en als toetje tiramisu.
TruusNL 16 oktober 2011 | |
Bij binnenkomst hadden we heel even het gevoel niet in een restaurant te zijn. Je loopt bij binnenkomst tegen de counter aan waar het afhaaleten wordt besteld en bereid. Boven, in het restaurantgedeelte, zag het er zeer kleurrijk en gezellig uit.
Geef zelf je mening over De Keuken van Tante Til