EngelOverDeTong EngelOverDeTong 9 februari 2012

Op een doordeweekse dag geluncht bij 7 O'Clock. Scrambled eggs met spicy tuna. 'Is wel echt spicy hoor meneer'. En inderdaad, spicy en werkelijk voortreffelijk. De bediening is supervriendelijk, de keuze is reuze en de ambiance is fris en verzorgd. Een lunch met een exotisch tintje in een wat aparte buurt. Smaakt zeker naar meer!

fatiha1 fatiha1 13 mei 2011

goeie bediening en lekkere broodjes!!! is aan te raden, er mogen meer van dit soort eet tentjes komen

maff maff 8 december 2010

deze zaak is een lust voor het oog in deze toch wel speciale buurt.Je kan zien dat er een ontwerper op los is gelaten, erg prettig om in te zitten met een kopje koffie.De eigenaar stopt veel liefde in zijn producten dat is duidelijk te proeven en te zien.

CorineW CorineW 29 november 2010

Lekkere broodjes, maar daar hoeven we als eerste klant van de dag toch geen 20 minuten op moeten wachten...?

bram de vries bram de vries 11 maart 2010

Fijn dat rond het Wagenplein meer horeca komt. Knap om als ondernemer alleen 6 dagen per week met ruime openingstijden een prima broodje met koffie te serveren.

roosmarijne neus roosmarijne neus 1 maart 2010

heerlijke koffie en chocomelk, de rest heb ik nog niet geproefd. maar dit smaakt naar meer, net als de brownies. normale prijzen, hip en aardige bediening. hopelijk draait dit tentje zo goed dat het blijft, dat heeft de wagenstraat/stationsweg nodig.

aaagourmet aaagourmet 12 februari 2010

Frisogende ontbijt- en koffieplek met ruime openingstijden. Zeer vriendelijke bediening. Prima broodjes van goedkoop tot iets minder goedkoop. Alles vers. De koffie is van Nespresso en in allerlei varianten beschikbaar. Take away ook mogelijk. Een aanwinst voor de Wagenstraat.

Geef zelf je mening over 7 o'clock Espressobar