The Manhattan Brasserie & Bar (The Manhattan Hotel) over zichzelf

The Manhattan Brasserie is de ideale plek om te genieten van een diversiteit aan heerlijke gerechten, waarbij gebruik wordt gemaakt van verse lokale en seizoensgebonden ingrediënten in een sfeervolle, informele setting. Onze Chef Maarten Post heeft op het menu van The Manhattan Brasserie een keur aan exquise gerechten; enkele typisch Nederlandse gerechten en internationale klassiekers.

anita08 anita08 16 mei 2012

We hebben met onze kleine familie van zes personen heerlijk gegeten bij de Brasserie. Zeer vriendelijke en correcte bediening, een heerlijk menu waarbij de smaakpapillen gestreeld werden door voortreffelijke gerechten. Maarten Post is een meester in heerlijk mals vlees. Chapeau! Sommelier Boudewijn liet ons de beste wijnen proeven en vertelde ondertussen zeer geanimeerd over de wijnen.
Niks dan lof, ook bij ons tweede bezoek aan Brasserie Manhattan.

peter32 peter32 16 mei 2012

Wat een geweldig restaurant en een geweldige bediening. Ik kom er veel om de medewerkers van de Erasmus Universiteit te trainen. Goed verzorgd en altijd attent. Heerlijk eten!

StefanD12 StefanD12 14 mei 2012

Verscholen achter een prachtige entree van The Manhattan Hotel schuilt een subtiele brasserie. Mooie grote stoelen, warm decor & uitzicht over de werkzaamheden op Centraal Station kenmerken dit restaurant.
Personeel dat uitermate zijn best doet om alles tot in de puntjes te verzorgen gecombineerd met top gerechten is een garantie voor een super avond.

Caroline03 Caroline03 30 maart 2012

Na eerst een overheerlijke cocktail te hebben gedronken in de bar, werden wij uitgenodigd om aan onze tafel plaats te nemen in het restaurant. De eendenborst en het lychee-ijs zijn twee van de lekkerste gerechten die ik ooit heb geproefd! De kwaliteit-prijs verhouding is zeer goed. Het personeel is zeer vriendelijk en oplettend, en zorgt ervoor dat het de gast aan niets ontbreekt. De heer Bax en zijn personeel hebben er mede voor gezorgd dat ik een overgetelijke verjaardag heb gehad! Dit restaurant is een echte must als u op zoek bent naar een culinair hoogstandje voor een redelijke prijs en u zichzelf een avond in de watten wilt laten leggen!

mirian mirian 20 maart 2012

The Manhattan Brasserie & Bar is echt een ervaring! Als je een verwen avondje wilt dan is dit de plek to be! Het eten is maatwerk, aan alle wensen worden zonder meer voldaan, de omgeving is uiterst verzorgd met overal prachtige bloemen. Le Maitre d'Hotel en tevens Sommelier, de heer Boudewijn Bax en zijn staf zijn zeer kundig, vriendelijk en behulpzaam en zorgen ervoor dat de avond een feestje is geworden. Wij hebben genoten van het heerlijke eten en de wijn en de hele entourage. Zeker voor herhaling vatbaar.

HelgaBurns HelgaBurns 7 januari 2012

Wij hebben ons 2 jarig huwelijk hier gevierd met een vegetarisch 3 gangen menu. De ontvangst was uitermate vriendelijk, we kregen een prosecco en een alcoholvrije cocktail aangeboden. Voorgerecht de home-made wilde paddestoelen kroketjes, gepocheerde eitjes op een bedje van sla was een waren superb. Het hoofdgerecht van aardappelcrösti op een bedje koolraap, "pasinaak-chips", geglazuurde bietjes en een zalige zelfgemaakte creme erbij waren een ware smaaksensatie. Als toetje een sinaasappel brullee met ijs. Wij werden als vegetariërs enorm in de watten gelegd en zullen zeker nog een keer terug komen. Complimenten aan de chef kok en de bediening!

Tom_de_Beer Tom_de_Beer 13 oktober 2011

Samen met een Italiaanse vriend (die zelf ook Kok is bij een 5 sterren hotel) overheerlijk gegeten @ The Manhattan Brasserie! Goede wijnen bij de gerechten geserveerd op aanraden van de restaurant-manager. Als er iets op aan te merken was de gehele avond, dan was het dat ik een lepel miste om de side dishes (lekkere eigen friet en champgnons) mee op te scheppen. Maar dit puntje was uiteraard te verwaarlozen.
Kortom goede keuken en goede bediening!!! Ik ga er zeker nog een keer eten en de Italiaanse kok zou ook nog eens teruggaan de Rissotto was perfect zei hij tegen mij (dat wil wat zeggen als een italiaanse kok dit zegt)
Top!

RiaApeldoorn RiaApeldoorn 2 oktober 2011

Afgelopen weekend waren wij te gast in het Manhattan Hotel te Rotterdam, waar wij de 1e avond hebben gedineerd in de Brasserie van het hotel. Na een zeer vriendelijke ontvangst, werden we naar de tafel gebracht door Boudewijn Bax, de maitre d'Hotel, en die ons samen met het andere bedienend personeel die avond ons ongelofelijk in de watten hebben gelegd!!
Vanwege ons 15 jarig huwelijk begonnen we met een heerlijke prosecco, en voor onze zoon van 12 was er een bubbel zonder alcohol. Heerlijk vers knapperig stokbrood vergezeld van een ongelofelijke heerlijke olijfolie om te dippen was ook op tafel.
Na het uitkiezen van het menu, vroeg Boudewijn ons welke wijn wij erbij wilden drinken .......na uitleg van mijn kant dat ik rood wel lekker vind maar niet de zware wijnen, bracht hij mij 2 verschillende soorten rode wijn om te proeven zodat ik zelf kon kiezen welke ik het beste erbij vond passen. Zo iets hebben wij nog nooit meegemaakt!! PLUIM voor dit excellente stukje service!! Het hele menu van ons alledrie was echt fantastisch, ook een dikke pluim voor de chef van de keuken en zijn team!
Bij het dessert wilden we graag een dessertwijn en wederom overtrof Boudewijn onze verwachtingen..hij liet mijn man 3 verschillende soorten proeven!
We hebben echt een fantastische avond gehad, waarbij service en heerlijk eten van hoge kwaliteit zijn. Extra complimenten dus voor Boudewijn en zijn team, maar ook voor de keukenbrigade!
Gaston, Ria en Christiaan
30 september 2011 tot 2 oktober 2011

Stoelendans Stoelendans 11 mei 2010

Nadat ons diner in het kader van de RestaurantWeek wegens waterschade in maart geen doorgang kon vinden, werden we uitgenodigd om in mei alsnog te komen kennismaken met The Restaurant, waarbij (voor dezelfde prijs) het diner werd uitgebreid naar 4 gangen, plus een glas champagne. Zaterdag 8 mei was het dan zover en we werden correct ontvangen, men wist dat we kwamen voor het verlate RestaurantWeekmenu, kregen een glas champagne in de bar, waarna we aan tafel werden uitgenodigd. Men had als menu een caesarsalade, aspergesoep met Hollandse garnaaltjes, lam met eveneens asperges (leuk ingespeeld op het seizoen) en een warm chocoladetaartje met espresso granité en yoghurtijs. Het smaakte allemaal voortreffelijk, de bediening was perfect (correct, niet afstandelijk maar ook niet amicaal), de pauzes tussen de gangen precies goed. Wij hebben een heel goede indruk gekregen en op de vraag na afloop of men het zo goed had gemaakt (terwijl de waterschade toch overmacht was), konden we dan ook alleen maar zeggen: méér dan!

Geef zelf je mening over The Manhattan Brasserie & Bar (The Manhattan Hotel)