Heerlijk gegeten voor een betaalbare prijs met goede bediening. Interieur van dit restaurant ziet er erg leuk uit, echt een aanwinst in dit gedeelte van Schiebroek!
Heerlijk en gezellig restaurant!
Super lekker eten voor normale prijzen.
Meerdere malen gegeten en afgehaald. Altijd goed.
Ik hoop dat mensen deze zaak, ondanks de niet ideale ligging, toch weten te vinden.
Absolute aanrader!
Authentiek thais eten, pittig en van hoge kwaliteit.
Heb hier meerdere malen gegeten en afgehaald en het is smaakt altijd goed. Prijs/kwaliteitsverhouding is goed.
Voor de tweede keer hier gegeten. Het eten is fantastisch, vrij uitgebreide kaart met specialiteiten, maar ook keuze voor een bereidingswijze. De roséwijn was heel erg lekker bij de Thaise gerechten.
Algemene indruk zit tussen goed en uitstekend in.
Hartelijke gastvrouw en overig bedienend personeel. Kwaliteit prijs verhouding erg goed.
Interieur is modern met kleurrijke geïmporteerde woonaccessoires: zoals de mooie boedha sculpturen aan de wand. Genoeg ruimte tussen de tafels, zodat je wat privacy hebt en niet persé hoeft mee te genieten van de conversaties van de "buren".