6.8
8.2

1 2 ouder »

amsterdamsmeisje amsterdamsmeisje 20 februari 2012

Mijn ervaring met humphrey's was erg positief. Het eten was heerlijk, gezellige sfeer, aardige bediening, alles zag er netjes en verzorgd uit. Zeker als je kijkt wat je moet betalen, was de kwaliteit uitmuntend. Als ik dan toch een minpuntje moet noemen is het dat de gerechten soms niet helemaal authentiek zijn. Mijn voorgerecht was tom ka kai soep, als ik me niet vergis betekend kai kip. Tot mijn verbazing was het vegetarische soep. Gelukkig smaakte het wel super.

frouketoes frouketoes 21 oktober 2011

Leuke zaak. Ondanks de drukte vlot bediend. Ook de keuken was erg rap. De voorgerechten waren niet heel bijzonder, hoofdgerecht (eend) en dessert was prima. Zeker voor een bedrag van 23,50. Wij komen hier wel terug

Annelivandoorn Annelivandoorn 16 september 2011

Mooie inrichting. Chique uitstraling voor een minder chique prijs! Bediening wat onervaren maar wel erg vriendelijk. Het eten was redelijk, het hoofdgerecht smaakte goed. Voorgerecht en dessert vielen ietwat tegen.

simplyed simplyed 3 mei 2011

De deskundigheid van de bediening en het keukenpersoneel moet beter; locatie en inrichting zijn prima, maar het eten blijft toch een belangrijke factor...

HCME HCME 14 maart 2011

Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en zeer geschikt voor grote groepen. Modern en sfeervol decor. Bediening te onervaren (studenten). Voor de rest een leuke avond gehad met 27 man.

Nikjuh89 Nikjuh89 8 november 2010

Ik ga hier regelmatig eten. Ik vind het een sfeervolle tent, en op de kaart (die regelmatig wisselt) staat altijd wel iets lekkers. Jammer dat ze onlangs de prijzen hebben verhoogd van 21,50 naar 23,50 voor een 3-gangenmenu met brood. En het andere minpuntje is de bediening. Ik heb al een paar keer lang op mijn eten moeten wachten, en zo af en toe is de bediening nogal humeurig.

Rachel Martijn Rachel Martijn 1 november 2010

Elke tafel was bezet. En dat is waarschijnlijk niet zonder reden. Heerlijke soep,en Entrecote gegeten! Ondanks de drukte echt vriendelijke/oprechte bediening. Voor groepen aantrekkelijk, maar ook zeker leuk om met z'n tweeen aan de balustrade te zitten. Dank voor de fijne avond!

emilio emilio 29 september 2010

De prijs mag dan redelijk zijn, de kwaliteit is dat niet. Zeer teleurstellend. De bediening is zeer vriendelijk, maar ook erg onhandig. Jong en onervaren. Wel een leuke avond gehad.

Chitra Chitra 17 mei 2010

Afgelopen vrijdag een hapje gegeten, voor de prijs van het drie gangen menu lig je niet wakker...de gerechten zijn voldoende geproportioneerd en smaken goed. Bediening was ok...

Carpacci-jo Carpacci-jo 22 april 2010

Ondanks we 3x van tafel werden gewisseld met onze groep van 8 hebben we wel een prima avond gehad hier. De bediening is vriendelijk en het eten is -zeker voor het geld- lekker. Vooral het brood met die botertjes vooraf is reden om hier vaker heen te gaan.

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over Humphrey's