Leuke zaak. Ondanks de drukte vlot bediend. Ook de keuken was erg rap. De voorgerechten waren niet heel bijzonder, hoofdgerecht (eend) en dessert was prima. Zeker voor een bedrag van 23,50. Wij komen hier wel terug
Mooie inrichting. Chique uitstraling voor een minder chique prijs! Bediening wat onervaren maar wel erg vriendelijk. Het eten was redelijk, het hoofdgerecht smaakte goed. Voorgerecht en dessert vielen ietwat tegen.
De deskundigheid van de bediening en het keukenpersoneel moet beter; locatie en inrichting zijn prima, maar het eten blijft toch een belangrijke factor...
Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en zeer geschikt voor grote groepen. Modern en sfeervol decor. Bediening te onervaren (studenten). Voor de rest een leuke avond gehad met 27 man.
Ik ga hier regelmatig eten. Ik vind het een sfeervolle tent, en op de kaart (die regelmatig wisselt) staat altijd wel iets lekkers. Jammer dat ze onlangs de prijzen hebben verhoogd van 21,50 naar 23,50 voor een 3-gangenmenu met brood. En het andere minpuntje is de bediening. Ik heb al een paar keer lang op mijn eten moeten wachten, en zo af en toe is de bediening nogal humeurig.